Skaylab Credi Kasma Yardım !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___Destoryer___ tarafından 8 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

Kardeşim o kadar parayı nasıl alabiliyorsun ? Benim şerefim 110k şu an 3k promdan anca 1.8m çıkarıyorum.

2. Normal Şartlarda , En çok hangar ' a sahip olan gemi sıralaması yapar isek ;

1.Citadel : 4000 Ambar
    2.Ageis : 2000 Ambar
    3.Goliath : 1500 Ambar

Buradan Geminiz Goliath olduğu için Deponuzu geliştirmek için ;

Ambar Genişletici Alırsanız , Bu Goliath ' ın ambarını 2 Katına Çıkarır , Buradan 3000 Olur

Eğer Vip Alırsanız , +500 Vipten gelir ayrıca Ambar genişletici aldığınız da 500 Daha artar ve 4000 Olur

Eğer Goliath Yetenek Tasarımlarından birini alırsanız ( Sentinel , Solace , Spectrum , Venom , Diminisher ) Deponuz +200 Artar ve 4200 Olur.

Bunların dışında Ambarınızı geliştirmek için ;

Yetenek Ağacında ; Depocu ' yu 5/5 yaparsanız %25 Fazladan Ambara sahip olursunuz

Eğer Petiniz var ise ;

3 Seviye bir Kargo YZ Protokolü ; Hangarınızı %12 Genişletir ,
    Pet 12 YZ Protokolü aldığından ; Ambarınız 12 * %12 = %144 Artar

Yukarıda ki saydığım yollar sadece Hangarınızı büyütmeye yöneliktir.

-----------------------------------------------------------------
    Hammadelerden daha fazla Kredi elde etmek için ;

Şeref Puanınızı 500.000 Yapınız.Her 50.000 Şeref Puanında Hammadde satışları 1 Artar.
    500.000 ' den sonra bu sayı artmaz.Bu yüzden Şeref Puanınızı En az 500.000 Yapınız.

Bunun Dışında ;

Eğer Yine Petiniz var ise ;

3 Seviye bir Ticaret Modülü alarak , Hammaddelerinizi Pet ile satarsanız , sattığınız ham maddelerden %30 Fazla gelir elde edersiniz.

Bunların Dışında , Korsan Haritalarında Ham maddelerin satış kuru daha yüksektir.

İyi Oyunlar

3. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Hesabınıza VİP'lik ve ambar genişletici ile ambarınız 4000 olacaktır ve skylab'dan promerium satarak credist kazanabilirsiniz ve şeref puanınız 500.000 olduğunda 1 tane promerium'u 1000 credist'e satabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

4. sportmen70

sportmen70 User

benim 457 k + petin %30 bonusu var.

((AlpCan)) bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.