Destek skaylab depo mödülü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 纳兹米321 tarafından 22 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S.a arakdaşlar ben skylab çok düzensim
    Prometium toplayıcısı:14 sv
    Endurium toplayıcısı:14
    Terbium toplayıcısı:14sv
    Depo modülü:14 sv bunlar böyle
    Solar modülü:15sv
    Temel modül:16sv
    Prometid rafinerisi:13sv
    Duranium rafinerisi:13sv
    Promerium rafinerisi:13sv
    Xeno modülü:13sv
    Seprom rafinerisi:11sv
    ben sadece 14. seivyeleri 15 yapıp solar modül,depomodülü ve temel modülü 20.sv yapsam çalışma da ne gibi sıkıntılar olur seprom referansı falan durur mu?
    son sorum:depo 20 sv olsa seprom falan 9bin ambar olur yoksa illa sepromu geliştirecemmi

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Seprom üretimi skylabtaki promerium miktarını tüketerek üretilir. Depo modülünü bir ambar gibi düşünün ne kadar çok kapasite o kadar çok depolamadır. Seprom üretim miktarına etkisi olmaz sadece depolama miktarına etkisi olur en fazla 9000 kapasiye sahip olmaktadır.

Keyifli Forumlar

3. yani anladığım şu sepromu geliştirmesem sasdece depoyu geliştirsem depoları 20 lv ki gibi gözükür ama çok yavaş üretilir

4. Merhaba ;

Doğru anlamışsınız. Depo modülünüz depolama miktarını artırır. Hammadde rafinerileri seviyeleri ise hızlı üretimi sağlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.