Skaylab Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve psiko-darbe tarafından 7 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba sayın admin;

Skylab ile ilgili bir sıkıntım var. Skylab'da ki bütün toplayıcıların,modüllerin ve rafinelerin seviylerini bir üst seviyeye çıkardım.Lakin çıkartmadan önce her şey gayet sorunsuz bir şekilde işliyordu.Hepsinin seviyesini artırdık'dan sonra promerium artık dolmamaya başladı başladı.Akabinde diğer rafine'ler de işlememeye başladı.Bu durumu nasıl çözerim ??

2. seprom ve promeriumu kısa süreliğine kapat

3. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Skaylab hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.Arkadaşında dediği gibi seprom rafirenerisini bir süreliğine pasif yaparsanız hızlı bir şekilde promerium kasabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. Çok teşekkür ederim, iyi forumlar :)

5. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Rİca ederim. Dilerseniz konuyu kilitleme isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. solar modülünü geliştirmeyi unutma hocam enerji yetmiyo yoksa bazı modüller kapanıyo

.Paradoks. bunu beğendi.

7. Solar modülün seviyesi 8 ancak an itibari ile seviye 9 a çıkartıyorum.Temel modülün seviyesi ile 10. Solar modülün seviyesini temel modülden üstün mü tutmam gerekiyor ?? Bu arada diğer rafineler de çalışmaz halde.

8. -Star-

-Star- User

Temel modül ile solar modülü aynı seviyede tutman daha verimli olur.En yüksek seviye temel modül ve solar modülde olmalı,yapabilirsen depo modülünü de bu ikisiyle beraber yükseltebilirsin.Bunlardan sonra prometium,endurium ve terbium gelmeli,sonra prometid ve duranium,sonrasında promerium ve xenomit en son seprom.Aşağıya şema halinde yazayım daha iyi anlarsın.

Temel-Solar-Depo:5
    Prometium-Endurium-Terbium:4
    Prometid-Duranium:3
    Premerium-Xenomit:2
    Seprom:1

Şeklinde götürürsen hiçbir sorun çıkmaz.

9. Anladım.Çok teşekkür ederim bilgi için,iyi forumlar :)

10. Konu kilitlenebilir.Tekrardan teşekkürler iyi forumlar herkese :)

11. DUMAN.

DUMAN. User

hepsini kapatıp bi kaç gün bekle skylap kendine gelsin :D

LegendaryKing47 ve 47eşkiya47 bunu beğendi.
  12. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.