Skaylab için yardım edin :/

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OoO_NuC3R_Tr_OoO tarafından 29 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Değerli arkadaşlar ve modum skaylabda seprom refinesi ni geliştirmek istiyorum ama
    • ÖNEMLİ ! ->[Seprom rafinerisi geliştirmek için yeteri kadar enerji bulunmuyor.] yazıyor
    • Nedemek bu Anlamadım Modum ve Arkadaşlar ??

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Solar modülünüzün seviyesi yetersiz olabilir

Bir ekran görüntüsünü eklerseniz , daha çok yardımcı olabiliriz

Keyifli Forumlar

3. temel mdül seviyesi düşük olabilir yada ilk 3 rafinerinizde yeteri kadar hammadde olması lazım.

4. titans___

titans___ User

solar modülde olabilir birde hammadde birikmemişde olabilir arkadaşların deiklerine bakdınımı ?bu etkinlik görevler, 4 tanemiydi bilen varmı???

5. Merhaba ,

Etkinlik görevleri toplam olarak 4 tane başka görev yok.

İyi forumlar.

6. SORRYAGA

SORRYAGA User

Enerji bulunuyor diyorsa büyük ihtimalle solar modül seviyesi yeterli değildir.Önce solar modülün levelini yükselt sonra seprom için yeterli enerjin olacaktır...

7. titans___

titans___ User

teşşekkürler modum bu seferki göreevler az ama daha iyi güzel olmuş daha öncekilere göre daha tatmin edici ama daha iyisini bekliyoruz

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Genelde verilen cevaplar gibi solar modülünüzü geliştirmelisiniz.Solar modülün seviyesini aşağıda tutmamalısınız.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.