Skaylab,ta sorun var

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Sααℓтαηαт[αν¢ι] tarafından 31 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkaşldar gemiden sakaylaba sevkiyat emri veremiyorum anten gibi vede gemi işareti tıklan mıyor nasıl yapabilirim. yardim lutfen konuyu dogru yeremi actim bilmiyorum k.b yın.

2. konun yeriyle ilgili bir sıkıntı yok.
    seprom bugundan ötürü artık gemiden skylaba gönderilmiyor hammadde. buna karşın başlangıçta skylabı geliştirmeye yeterli hammadde veriliyor.

3. Merhaba ,

Üyemizin dediği gibi gemi'den skylab'a sevkiyat özelliği kapatıldı. Yeni başlayanlar için temel gelişimler için verilen hammadde miktarları arttırıldı. Genel olarak belli seviyelerde olunca bazı kısımları durdurup birikmesi gerekenleri biriktirebilirsiniz.

Eğer isterseniz skylabınızın resmini çekip bu konuya ekleyin.

İyi forumlar.

4. Aslında yanlış sepron gönderdim ondan dolayı geriye cekmek istedim argeye vermek icin sıkıntı ondan dolayı yoksa bi sıkıntısı yoktu sadece sepronu kasmak icin iki gun beklemek istemedimgim icin geriye cekmek istedim oda kapalıymış bekliyecez yapacak birsey yok

5. Merhaba ,

Anladım fakat işte bazı durumlardan dolayı bu özellik kaldırıldı. Maalesef beklemekten başka yapılabilecek birşey yok.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.