Skaylab transferi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve desperado*47 tarafından 27 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Önceden gemiden skaylaba hammadde transferi yapıyordum şimdi neden yapamıyorum . kaldırıldı mı ?

2. Merhaba ,

Tam olarak ne kadar oldu hatırlamıyorum fakat bazı nedenlerden dolayı kaldırıldı. Sadece skylab'tan gemiye yollanabiliyor gemiden skylab'a yollanamıyor.

İyi forumlar.

3. uzun bir zamandan sonra oyuna yeniden döndümdüz ondan dolayı yeni farkettim:)) en azından seprom gönderebilseydik argeleri sepromsuz yerleştiremiyorum.. yinede çok teşekkğr edeceğim iki saattir uğraşıyordum neden gitmiyor diye öğrendiğim iyi oldu

4. Merhaba ,

Skylab seviyeleriniz ne bilmiyorum fakat eğer genel olarak orta seviyede ise Seprom'un birikmesi gerekiyor. :)

İyi forumlar.

5. hepsi 20. seviyede seprom üretiyor ama çook yavaş yarım saatte 100 ü çok zor buluyor

6. Merhaba ,

Yeri gelir 1 hafta beklemeniz gerekebilir. :) Yani arge dağıtırken seprom yettiği kadar dağıtıp daha sonra belli bir süre birikmesini bekledikten sonra dağıtabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.