skaylaba gemiden seprom aktarma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (C*)ZALOĞLU(C*)T.C tarafından 27 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gemiden skaylab a seprom yolliyip argeye vericem günlerdir bekliyorum boş boş gemiden skaylaba seprom gönderebilirmiyiz

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Sevkiyat Modülü tek yönlü çalışmaktadır, bu nedenle gemiden skylaba gönderim mümkün değildir.

İyi forumlar.

3. DaglıAcS

DaglıAcS User

neden bozmuslar anlamadımkı ne bugu var arkadas cok sacma yav arge basamıyorz bende bundan sıkıntım var 2 arge duruyo

KATALONYA bunu beğendi.
  4. Zamanında gemi'den skylab'a ve skylab'tan gemiye gönderim vardı. Yanılmıyorsam bug nedeniyle günceleme geldi ve sadece skylab'tan gemiye gönderim bırakıldı. Bu nedenle gemiden gönderim maalesef yapılamıyor. Eğer skylab'ı dengeli geliştirdiysen seprom üretimini beklemek zorundasın.
    Yukarıda yazdığım gibi güncelleme yapılarak kaldırıldı.

5. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Merkez ekibin kararı sonucu değişmiştir. Yerinde bi uygulama olduğunu düşünüyorum.

İyi forumlar

6. Birleştirde seprom varken neden arge için insanlar beklesin? Gönderim çalışmasa bile argenin sepromu gemiden de alabilmesi gerekiyor.

7. DaglıAcS

DaglıAcS User

aynen gemiden arge yapabılelım bari o olsun

8. Evren sürekli genişliyor, skaylab genişlemiyor çok saçma o_O
    seprom bitince oyundan çıkanlar burdamı:rolleyes:

9. DaglıAcS

DaglıAcS User

semprom olmazsa olmaz :D

10. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhabalar,

Oyuna katkı sağlayacak güncelleme ve fikirlerinizi buradaki bölümde açabilir, diğer oyuncular ile bu fikri tartışıp geliştirebilirsiniz. Konu açarken lütfen bölüm kurallarına dikkat ediniz.

İyi forumlar.

Manitu bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.