Öneri Skaylap da Seprom Üretim Hızı %20-25 Artsın

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve ETİLER-İST tarafından 2 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Skaylapda Seprom Üretim Hızı Artmalı mı ?

1. Evet

2. Hayır

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
  1. Merhabalar,
    Oyunda ki savaşan ve kendi emeğiyle kasılan arkadaşlar çok iyi bilir skaylaptan gelen sepromun 1 günü bile çıkarmadığını ( ne günü saati dediğinizi duyuyorum )
    Skaylaptaki sepromu boşalttıktan sonra tekrar fullenmesi nereden baksanız 48 saat sürüyor. Ve bu çoğu oyuncuya yetmiyor. Oyuncular o sepromla savaşsın mı yok sa kasılsın mı? Her açıdan zor duruma düşüyoruz. Hal böyle olunca şayet kendimden örnek vereyim 1 ay boyunca oyuna girip oynamıyorum. Sadece seprom biriktirmek için girip çıkıyorum.
    Peki çözüm ne olabilir ?
    Seprom rafinerisinin hızı %20 ya da %25 gibi bir oranla arttırılırsa az da olsa rahatlarız. 1 gün savaşıp ertesi günü kasılabiliriz. Kısacası günü kurtarabiliriz.

Peki bu şekil de bir değişiklik olursa sonuçları ne olur ?
    • Buglara oyun açıklarına yönelim azalır
    • Oyuncuların online süreleri artar
    • Daha çok savaş daha çok elit kullanımı demektir. Hem darkorbit kazanır hem oyuncular.
    Yukarıdaki örnekler çoğaltılabilir. Sayın forum kullanıcıları ve mod larım sizinde bu konu hakkında görüş ve düşüncelerinizi bekliyorum. İstediğimiz şey çok zor bir şey değil, Darkorbiti ve oyuncuları zor duruma düşürebilicek bir şey olmadığına inanıyorum.
    Hep beraber bu konu hakkın da fikirlerimizi paylaşıp, sağlam bi noktaya vardıktan sonra gerekli mercilere iletilmesi dileğiyle.

2. Merhaba,

Öncelikle Güncelleme ve Fikir Havuzunda konu açtığınızdan dolayı konunuza anket ekleyiniz.
    Diğer oyuncularımızın görüşlerinide alalım, duruma göre değerlendirmeye alınabilir.
    Seprom birçok oyuncu için önemli bir etken, fikriniz destek aldığında sonucada ulaşırsa oyuncularımız için güzel bir değişiklik olacaktır.

İyi forumlar..

3. LARK1988

LARK1988 User

Yes mi?
    kesinlikle +1

4. daha çok destek görmeli vallahi billahi 9 k seprom nedir skylap çok az serverler birleşti daha çok savaşıyoruz besleme yetmiyor promerium bile yetmiyor promerium toplamaktan xemonit bile kalmadı kesinlikle kapasitenin artması lazım yaada üretim hızının artması lazım 7 8 senedir skylpta bir değişiklik olmaması çok yanlış oyun gelişti yaratıklar çoğaldı kapılar çoğaldı daha çok seprom promerium lazım artık duraniumla prometid atıyorum gemiye promerium için artık şu oyuncular düşünülmüş cepleri doldurma ikinci plana atılsın artık okadar millet uri çekiyor inidriim rsb seprom yetişmiyor sürekli savaşlar oluyor

5. kesinlikle arttırılmalı. hem sadece kasılan emek veren oyuncuların işine yaramakla kalmaz, seprom bugu yapan oyunculara karşı da geri kalmamış oluruz.

6. uzayl80

uzayl80 User

artmasına gerek yok gemiye gönderim sürenin büyük ölcüde düşmsi gerekiyo 8 binlik depo 16 saat sürüyo gemiye göndermesi coookk uzun bir süre bence en az 4 saate göndermesi lazım bu ne yaa trden amerika ucakla 12 saat :D+ sepromun deposu 9 binden yukarı cıkartılması gerek

.єℓα_gözℓüм47. bunu beğendi.
  7. sende haklısın aslında urileri olanlar hemen yolla butonuna basıp sepromu çekiyolar. Olmayanlar ise beklemek zorunda kalıyor. Darkorbit bu konu üzerinde bir kaç adım attı mesela reklam izleyerek 45 dk süreyi indirebilyosun suan hala var mı bilmiyorum. Birde zamanlama önemli ben mesela genelde oyundan çıkacağım zaman yollardım ertesi gün girdiğimde de seprom gelmiş oluyordu.

.єℓα_gözℓüм47. bunu beğendi.
  8. _01_

_01_ User

kasılırken sepromu promerium u geçtik prometid kullanır hale geldik biraz ya üretim hızı artsın yada kapasite artsın ki daha fazla depolayıp kullanalım birleştirmeye eklediğiniz seprom için gerekli materyalleri toplarken yine beslemeli elite ihtiyacımız var birşeye derman olmadı aksine daha fazla yük oldu

sepromun promerium un açığını çift destek bile kapatmıyor ki 14k çift hasar desteğine verirken içi acıyor insanın savaş harici durumlarda

+1

9. hocam destekliyorum ama birleştirede geldiği için pek bişey yapacaklarını sanmıyorum

10. Niye hayırr çünki Evet desek degistirmeyecekler Hayır desek değiştirilir

11. ateistkeci

ateistkeci User

Güncel :p

12. Geçen teknoloji üretmek için 5000 seprom birleştirdim bile. Artık seprom o kadar da zor elde edilen bir şey değil. Ama evetimizi bastık.

13. Kesinlikle bir düzenleme gerektiğini düşünüyorum. bu sebeple +1

14. smoonrise

smoonrise User

Birçok türevi var bu semprom konusa çözüm için açılan konularda ve semprom konusu sorun olduğu aşikar ama çözüm gelmiyor bu kadar konu olduğu halde oda ayrı bir sorun ve muamma . Buradaki fikir güze oyunu evet olarak verdim . Hatta bir fikirde ben ekliyorum semprom tamamen ortadan kaldırsınlar onun özelliklerini promerium versinler promerium özelliklerinide prometid versinler böylece skylab fulleme süreside azalmış olur hemde oldukça çok besleme yapma imkanı olmuş olur , bu ve bunun gibi birçok fikir sunulabilir fakat önemli olan bu fikirlerin işlem görmesi bu kadar zamandır açılan hiçbir konudan bir geri dönüş sağlayamadık buda sorgulanması gereken bir sorun merkez adına .

yılmazcan47 bunu beğendi.
  15. son gelen guncelemelerde hızı artmıştı sanırım ?
    Gerçekleşti diyebilirmiyiz .

16. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Verimlilik robotlarını da eklersek gerçekleşti diyebiliriz.

İyi Uçuşlar!

yılmazcan47 bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş