skaylap

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FİBER tarafından 11 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FİBER

FİBER User

merhaba sayın adminim ben dark orbite yeni başladım bir konuda size danışmam gerekiyor çevre arkadaşlarım buna cevap veremediler malesef foruma yazmamı söylediler
    skaylap seprom rafinesi seviyesi şuan 13 13 lvl de iken bana max seprom üretiyor zaten ben bunu niye 14 yapayım adminim .

Kendimce şöyle düşündüm 14 lvl yapınca daha mı hızlı seprom üretiyor yoksa farketmiyormu ?

2. oben

oben User

lveli yükseltirseniz hızlı üretir saatte 189 a çıkar..bu şekilde maxı örnek 60 saatte doldurursa 20 olduğunda 48 saatte doldurur.yükseltmelisin.

3. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Yazan max sayısı, seviyesine göre olabildiğince üretim yapıyor demektir. 12 seviyenin max üretim hızı atıyorum 10 ise 10 üretiyor demektir. Ancak bazen solar modül sebebiyle enerji yetmiyor ve bu max olmuyor. Şuan kaç üretiyorsunuz bilemiyorum ancak 20 seviyede saatlik 189 üretir.

Yardımcı olmaya çalışan oben'e de teşekkür ederim.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.