skoll 5 nasıl öldürülür

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RSG7002 tarafından 20 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RSG7002

RSG7002 User

bilen varsa lütfen cevap versin kaç saniye sonra hedef alıyor kaçıncı saniyede kaçmam lazım yardım edin

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Sizlere saniye olarak bir şey söyleyemeyiz ama skoll yaratığına sıktıktan sonra ne zaman geminizin üzerinde kırmızı bir daire oluşuyorsa o zaman yaratıktan uzaklaşın.

Keyifli Forumlar

3. RSG7002

RSG7002 User

yani o daire çıkana kadar beklim sonra mı uzaklaşayım

4. uzaklaşsanda uzaklaşmasanda ıcy çıkıyor o yüzden ıcy lerı kamıyla patlat sonra sıkmaya devam et

5. skayra1

skayra1 User

usta ben bıraktım yakalasın diye yeni küçükleri cıkarınca galaksi kapısında hızlı npcl eri öldürdügüm gibi atak modunda daldım kücüklere zaten cabucak canları azalıyor. Bence kacmayla saniyeyle falan ugrasma direkt yardımcıların canlarını azalt kacsınlar köselere. Ben oynarken bir sure sonra yardımcı cıkarmayı bıraktı. boosun son canlarına yaklastıgımda once bir kösedekini sonra diger kosedekileri kami 3 le patlatıp onlarıda öldüdüm bosuda arkasından öldürdüm. Baa kalırsa o kadarda abartılacxak bir boos degil ordaki npc. Eminim yaparsınız.

6. titans___

titans___ User

venom varmı yada vip vip varsa kami at kırmızı çkkmadan güvede sık kaç yapcan bende kami vardı gerçide

7. Merhaba,

Roketlerinizin tümünü kapatın. hafif konfinize geçin x1 mermi ile az az yaratığa vurun. Bir süre sonra size vurmayı bırakacaktır ve rahat rahat kesersiniz. Ama çok uzun sürebiliyor

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.