Destek Skoll Kapısı ve Buz Kutuları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DUMAN. tarafından 10 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DUMAN.

DUMAN. User

Bu gece buz kutuları ve buz kapısı kesin gelecek mi ?

Pazar günü indirim gelmedi bu gece gelmeme şansı var mı ?

2. Soyuz*

Soyuz* User

Darkorbittir ne olsa yeridir, insanlar kendilerini ayarlıyor sen 1 yıldan fazladır aynı günlerde indirim çıkarmışsın ancak birden bire cumartesi günü sanki indirimi açan reaktör patlama yaşıyormuşcasına indirim kayboluyor üstüne açıklama bile yapılmıyor?
    Gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum.

3. DUMAN.

DUMAN. User

Ben de haftasonu içinm cumartesi gününden indirim çekmiştim sabah gelir diye düşündüm indirim paketini kullanamdan boşa gitti şimdi . Benim düşünceme göre bu gece de buz kapısı ve buz kutuları gelmeyecek .

4. Soyuz*

Soyuz* User

Artık öyle şeyler oluyor ki şaşırmayız gerçekten, oyun mu oynuyoruz eziyet mi çekiyoruz belli değil?

5. _01_

_01_ User

sadece bu hafta biraz birikmiş urim olduğu için cumadan indirim aldım ve kapı indirimi gelmediği için aldığımla kaldım, bu hafta cuma günü biteceği için bu haftasonu indirim gelse dahi çektiğim paket hiçbir işime yaramayacak :) siz en azından ctesi günü almışsınız haftaya işinize yarar belki oda indirim bu sefer gelirse

6. DUMAN.

DUMAN. User

Bunun telafisi olması lazım

7. _01_

_01_ User

hocam oyun sorunsuz çalışsın ben telafiyi felan geçtim reel işlerimizi yeri geliyor bu oyuna göre planlıyoruz hafta sonumuzdan feragat ediyoruz fakat bütün hafta sonumuz oyun başında chatte veya forumda hatalar ile ilgili duyuru beklemekle geçiyor

ÇaĻ•Ќêкê•ÇaĻ bunu beğendi.
  8. bu kapının ödüllerini pazar günü alsak 2 kat verıyor mu ??

9. supporta %25 indirimi ile telafi istediğimi belirttim ve gelen cevap olumsuz yönde

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Aralık 2018
  10. skoll kapısı bu gece geliyor ama buz çıkan avantajları getirmezler inşallah çünkü insansız hava araçları haksız yere kasacak şöyle birşey olursa getirilsin kamuflajlıyken avantaj kutus alamayalım herkes adam gibi toplasın

11. skoll kapısını çifte ödül günü yapsak 2 lf4 verir mi

12. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Pazar günü oluşan teknik bir sorun idi.Bu gece Skoll kapısı ve buz kutuları aktif olacaktır.

İyi forumlar.

Merhaba,

Üstlerimize ilettim cevap gelince size bir dönüş sağlayacağım.

İyi forumlar.

Merhaba,

Mesajınızı düzenledim.Support ile yaptığınız görevler özeldir ve forumda paylaşımı yasaktır.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Aralık 2018
    .Paradoks. bunu beğendi.
  13. DUMAN.

DUMAN. User

Teşekkürler sayın modum saat 12 olsunda yapalım o zaman , sabırsızlıkla bekliyoruz :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.