SKOLL

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BataryaCompany tarafından 11 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SKOLL adlı npc kesmeye çalışıyorum icy dalgaları yolluyor kaç dalga sürecek bu icyler köşelere doldurdum 3 dalga oldu , petimde yok 4k vuruyor gemi

2. :D zor u yapıyosan sonu yok taki skoll patlayana kadar

3. kolay :D ama nasıl yapıcam ya

4. Skoll u kesmediğin sürece icy ler çıkmaya devam edecek Ben skoll u venom la x4 leyerek güve tasarımıyla pet atarak kestim 10 dk mı yaa aldı yada almadı

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Cevap veren üyemize teşekkür ederiz.

Skoll NPC ' si , Kapıda ki asıl düşmandır.Onu yok etmediğiniz sürece , İcy ' ler onu korumak için gelmeye devam edecektir.

Keyifli Forumlar

6. ben nasıl kesicem 4k vuruyor gemi elit yok :/ pet desen oda yok

7. coder545

coder545 User

mega taktik , kalkani bi yere kadar inince icy cikariyo guveyle biraz vurduktan sonra geri cekilip kalkan doldurmasini bekliceksin kalkan doluyo can dolmuyo , boyle yapa yapa uzun bi surede kesersin , guve yoksa 10 saat surer

8. benim gemi iç açıcı gibi değil ben he halt yiyeğim :/

9. görevi alınca port nereye çıkıyor ?

BataryaCompany bunu beğendi.
  10. 3-4 ortada

adminim taktik verin bari ne yapıcağım ??

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Aralık 2014
  11. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Geminizi ve özelliklerini bilmeden taktik veremem ; Ancak genel anlamda geminizin ekipman bakımından eksiksiz ve Cephane bakımından Elit olması gerekiyor.

Keyifli Forumlar

12. bu kapı nerde yahu

13. ~~PARDUS~~

~~PARDUS~~ User

Bütün iş pet ile kami atmakla oluyor petin varsa ne x4 ne güveye ne de başka birşeye gerek yok....

14. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,
    Skoll kırmızı alan oluşturduğunda geri ye doğru uzaklaşın ardından tekrardan saldırın.

Görev denetim kulesinden kapıyı aktif hale getirebilirsiniz.

Keyifli Forumlar

15. Saolun Sayın Sihirbaz.
    Hayırlı Görevler.

16. ~~PARDUS~~

~~PARDUS~~ User

X-4 haritalarında görev istasyonundan görevi alıyorsun sonra kapının birinden gir çık yapıyorsun haritanın tam ortasında kapı açılıyor oradan girip yapıyorsun..Dikkat gemine göre zor veya kolay skoll görevini al yapabilirsen ikisinide al Darkbull...

17. Benimki Kolay Seviyede Kapıya Nereden Giriş Yapacağım ?

18. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Görev denetim kulesinden görevi aldıktan sonra herhangi bir porttan atladıktan sonra kapı x-4 haritasının ortasında çıkmaktadır.

Keyifli Forumlar

19. ~~PARDUS~~

~~PARDUS~~ User

Yav sana izah ediyoruz hala soruyorsun hem modum hem ben, görevi alıp herhangi kapıdan atla geri gel sonra haritanın ortasında çıkıyor gir yap...

20. nasıl sadece petle bitiyor iş full +full gemim var x4 rsb ile skollu kesmeye çalışıyorum habire icy gönderiyor sürekli petleyip yolluyorum hemen yine geliyor sıkınca

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.