SKULL ve BAT Droit Tasarımlarına Bonus

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 20 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun Mu ?

1. Evet

2. Hayır

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere biz bu tasarımları demon gibi payment oyun içi dükkan ve etkinlik kapısından alabiliyoruz.

Ama ne yazık ki bu droit tasarımlarının demon gibi bir etkisi yok bende düşündüm bu tasarımlara bonus eklenirse daha iyi olabilir ve kullanımı artabilir dedim.

Dipnot: Bu bonuslar kesinlikle havoc ve hercules kadar büyük olmayacaktır.

Skull Bonus: takılı olan droit başına darbe puanını %1 artırır. 10 droit Tamamlandığında gemi darbe puanı %10 artar.

BAT bonus: droit başına YARATIKLARA %0.50 hasar verir droitler full skull olduğunda %5 YARATIKLARA hasar verebileceksiniz ayrıca 10 tane droitinizde bat ile donatıldığında YARATIKLARA %5 daha fazla hasar vereceğiz.

Evet arkadaşlar fikrim bu yöndedir geliştirilebilir lütfen saygılı bir şekilde yorum yazınız.

Son düzenlenen: 20 Ekim 2015
    yılmaz749749 bunu beğendi.
  2. olumlu bro olabilir

3. benim fikrimde olumlu güzel olurdur

4. @İstiklal @-UZMAN-

Hocam inceler misiniz anketde aynı IP adresinden oy kullanan var mı ?

5. olması gerek ayrıca orda reaper nerde acaba oda var ayrıca bat tasarımını özellinde skull yazmışın bi yere düzeltmeni tavsiye ederim bazılarının kafası karışabilir

6. WolfWar

WolfWar User

Güzel ve gerekli bir fikir olmuş eline sağlık.

7. aries123

aries123 User

İyi fikir

8. Konuya perşembe günü AYRINTILI bir güncelleme gelecektir sabırlı olmanızı rica ederim.

9. seni admin yapsınlar yaw tam olarak öle konuşmayı yapıon :D ayrıca bilgi için teşekkürler

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.