skyblab

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Captivity tarafından 30 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Captivity

Captivity User

Merhaba arkadaşlar şimdi açtığım konu size biraz garip gelicek ama yardım gerekli. Her neyse forumda herkes skyblab geliştir falan diyordu bende günlük sarı taşımı rahatça atabildiğim için kendi skyblabımı epey gelişmiş birşey sanıyordum ve sadece sarı taşın bana yeticeğini sanıyordum.Ancak o gün geldi çattı okadar arge yapıp kalkan sıklığına sepromları bayılma zamanı geldi ve ben ortada kaldım şuanda 18 argeyim ama seprom sıkıntısı yüzünden veremiyorum şaka gibi görünsede gerçek bu ve sepromu rahatça 10 level üzeri yapıp argelerimi vermek için neleri geliştirmem gerekiyor üretim çok yavaş

2. Prometium ve endrium rafinerisini felan +20 level yapman lazım . diğerlerinide ondan 1 seviye altında yapmalısın çünkü aynı olursa prometium ve endrium yetmeyebilir . sepromuda +15 level yapmalısın sana anca yeter .

İyi forumlar.

3. Cloud

Cloud User

Prometium ve Endrium +15 level yapsan

Seprom ve Premerium 10 level olsa tahat rahat verirsin argelerini

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.