Skylab 3

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve {{$ALvadOR}} tarafından 22 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bir kaç gün önce bir konu açmıştım konu şöyleydi:
    ben skylabda sepromu 4 levelden 5 levele yükselmek istedim .ordaaki ücretsiz inşa etme tuşuna bastım. ama benden hızlı inşa etme tuşuna basmışım gibi 20.000 uridium civarları para kesip hemen yaptılar.modlar ''bana göz yanılması-görsel yanılma-hiç böyle teknik bir sorunla karşılaşmadılk vs.vs.'' gibi yorumlar koydular ve hemen konuyu kilitlediler.supporta yaklaşık 3 gün önce yazdım ama ne ses var ne bir seda.gözüm falanda yanılmadı ve eminim.çünkü 2 sebebim var:
    1-arkadaşım yanımdaydı ve oda şaşırdı.
    2-ücretli geliştirme yapmadan önce emin misiniz diye onay sorusu sorar.oysaki ben hiç öylebir soruya denk gelmedim.
    lütfen burdan sesleniyorum:
    LÜTFEN URİDİUMU GERİ VERİN 20.000 URİ AZ MI? MODLAR DİYOR BİZ BURDAN MÜDAHALE EDEMİYORUZ.AMA EDEBİLECEĞİNİZİ BİLİYORUZ.LÜTFEN URİMİ GERİ VERİN.
    not:gb2 de oynadığım için supporta bu kadar ayrıntılı anlatamıyorum.bana ingilizce olarak dediğim şekilde çevirirseniz sevinirim.(belkide benim bozuk ingilizcem yüzünden olabilir.ama Where is my right to diyorum ve hakkım olan elimle kastığım uriyi geri istiyorum.he bu arada 20 k uri 12.50 TL yapıyor.)

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

konunuz hakında forum uzerınden birşey yapamıyoruz çünkü onu siz urıdyumla genişletmışsınız tekrardan support meil atmayı deneyınız eyer ortada teknık bir sorun varsa support çözecektır

Keyıflı forumlar

3. support cevap vermedi.hem ben uridiyumla genişleme yapmadım süre ile genişletmeye bastım ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLÜYORUM URİ İLE İNŞA ETMEYE BASMADIM NORMAL İNŞA ETMEYE BASTIM AMA BENDEN 20 K URİ KESİP HEMEN YAPTILAR.
    forum üzerinden birşey yapamıyoruz diye de yalan söylemeyin.tr5 te bir hesabım vardı.eğer yeni modsanız bilmezsiniz.3-4 yıl önce uri hesaplarında bir karışıklık olmuştu.ben bi 10000 uri almıştım bedavaya bunu foruma yazdım bakın supporta değil FORUMA birkaç saat sonra urimi geri aldılar.YANİ YALAN SÖYLEMEYİN.ŞİMDİ BİR MOD GELECEK SELAM YAZACAK ALTINA YOK BÖYLE YOK ŞÖYLE YAZIP KONUYU KİTLEYECEK.BENDE SKYLAB 4'ü AÇACAM O URİ BURAYA GELECEK SUPPORTUN VERECEĞİ YOK 2 KERE YAZDIM.

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Lütfen uslubunuza dikkat edin burda hiç bir mod size yalan söylemiyor 3-4 yıl önceki forum ile şimdiki forum aynı değil o zamanı bilmiyorum ama artık bu tür konulara support bakıyor bizlerin hesaplara bakma gibi bir yetkisi yok chat ban şikayetlerine bile support bakıyor önceden forumda bakılıyordu ve hesap incelenip bir şeyler yapılabiliyordu hayır bizlerin ne yapmasını bekliyorsunuz anlamadım support size gerekli cevabı verecektir yeni mod olup olmamakla bu söylediklerinizin bir alakası yok bu şekilde hitap etmeye devam etmeyiniz.

Ve şunuda yapabilirsiniz normal tr serverlarından bir hesap açarak sorununuzu anlatmanızı ve GB2 oynadığınızı ama supporta ingilizce yazamadığınızı ve ne yapmanız gerektiğini sorununuzu yazarak incelenmesini istediğinizi sorabilirsiniz.

Son düzenlenen: 22 Temmuz 2014
  5. tr5 ten oluyorsa saolun yazarım şimdi

6. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konuya greklı bılgı verıldıyınden kılıtlenmesı uygundur

Keyıflı forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.