Skylab Acil

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve |►ИıGŦH¯´¯MΛЯΞ◄│ tarafından 26 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG] Kolay gelsin

Skylabda Promerıum un seviyesi 18 level ve bu seviyede saatte üretmesi gereken 1730 olmalı.Ancak bende 1408 üretiyor . enerjide bi sıkıntı yok prometid ve duranıum un seviyeleri 16 . Acaba bunu nasıl düzelticem (Yanında %81 yazıyo .Diğerlerinde problem yok hepsi %100.)

Son düzenlenen: 27 Ocak 2016
  2. Merhaba,

Ekran görüntüsünü atarsanız daha iyi anlaşılacaktır durumunuz.

Ayrıca konu başlıklarında "yardım, acil, acil yardım vb." ifadeleri kullanmamaya dikkat ediniz.

İyi Forumlar

3. seprom da üretiyor ise üretim düşük gibi görülebilir ayfayı yenileyin yada premerium lazım ise seprom rafinerisini kapatın

4. Xenomitin seviyesi promeriumdan düşük mü? Birde sepromu kapatıp baktın mı?

5. Adminim Kusura bakmayın . Resim yükledim . acaba exonomitten mi ?

6. νιѕquє

νιѕquє User

Malzemeyi üreten prometid ve duranıum bunlarında leveli az olduğu için promerıum rafinerisi üretim hızını yavaşlatıyo ki prometid ve duranıum bitmesin. Bana göre bunların levelini eşitlersen sıkıntın çözülür.

7. Merhaba ,

Xenomit'in seviyesi Promerium Rafinerisi 'nden düşük olduğu için sıkıntı yaşıyorsunuz.

Temel Modül > 20. seviye
    Solar ve Depo modülleri > 20. seviye
    Prometium - Endrium ve Terbium > 20. seviye
    Prometid - Duranium > 19. seviye
    Promerium - Xeno modül > 18. seviye
    Seprom > 17. seviye

Bu şekilde yapıp daha sonra diğerlerini de 20 seviye yaparsınız.

İyi forumlar.

8. çok teşekkür ederim :) Zamanında yapmadık lf4 ler full ama skylabla uğraşıyorum :)
    İyi Forumlar . Kolay gelsin

9. Merhaba ,

Rica ederim başka bir sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

10. tabi adminim kilitleyin tekrar teşekkürederim

11. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz. :)

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.