SKYLAB ACİLL YARDIMM!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -_-Veysel-_- tarafından 27 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar Skylaba giriyorum ve gemiden skylaba hammadde aktarmak istiorum ama öle bir seçenek yok sanırım sizden yrdım bekliorum :)

2. Merhaba ,

Bazı art niyetli kullanımlardan dolayı bir süre önce gemi'den skylab'a hammadde yollama özelliği kapatıldı. Sadece skylab'tan gemi'ye yollanabiliyor.

İyi forumlar.

3. Bunun bir caresi yokmu cünkü benm endriumu geliştirmem lazım ve hiç üretmiyor endrium?

4. Merhaba ,

Sağ taraftaki rafineleri bir süreliğine durdurun. Böylece soldaki toplayıcılar daha verimli çalışacaktır. Yada skylabınızın resmini çekip resim yükleme sitelerinden birisine yükleyip size verilecek link ile konuya ekleyin.

İyi forumlar.

5. Buyrun modum[​IMG]

6. Merhaba ,

Şimdi bir kaç gün soldaki rafineleri açmayın. Prometium , Endrium ve Terbium rafineler tarafından kullanılmadığı için birikecektir.

Ayrıca genel olarak kademeli seviye önerisi yazayım o şekilde dengeli hale getirip zamanla kademeli olarak yükseltebilirsiniz.

Temel Modül > 7. seviye
    Solar ve Depo modülleri > 6. seviye
    Prometium - Endrium ve Terbium > 5. seviye
    Prometid - Duranium > 4. seviye
    Promerium - Xeno modül > 3. seviye
    Seprom > 2. seviye

Bu şekile getirin zamanla ve daha sonra Temel modül en üst seviyede , Solar ve Depo bir altında olacak şekilde yükseltebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. Peki solar temel modül vs. kaç seviyeye kadar çıkıyor bilginbiz varmı?

8. Merhaba ,

Skylab birimlerinin hepsi 20 level oluyor fakat sadece sevkiyat geliştirilemiyor.

İyi forumlar.

9. Teşekkür ederim modum çok yardmcı oldunuz saolun ayrıca sağ taraftaki rafineleri kapamak işime yaradı çok saolun. :)

10. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında gereklı bılgı verılmış kılıtlnmesı uygundur

Keyıflı forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.