Bug / Oyun hatasi Skylab,besleme & diğer hatalar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SELAHADDİN_EYYUBİ tarafından 11 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Skylabdan çektiğimiz taşları gemiye attıktan hemen sonra sanki hiç yüklenmemiş gibi sayısal değerler eski haline geri dönüyor..Bugün 75 bin beslemem vardı 3 bin seprom attım hâla 75 bin besleme diyor..
    Roket ince ayarları kullanıldıktan sonra 5 dk. soğuma süresi var ama siz o 5 dk. içerisinde patlarsanız portta doğduğunuzda o 5 dk. süreyi beklemenize gerek kalmadan tekrar aktifleştirebiliyorsunuz..
    Bugün SOLACE tasarımlı birisi ile savaşıyordum patlmadan önce can bastı,patladı,doğar doğmaz tekrar can bastı yine patladı porta gittim portta doğdu orda yine can basabildi..
    Hali hazırda diğer teknolojilerde ve sepromlarda da bi kaç açık olduğu söyleniyor..
    Slot çubuğunda hata oluyor ne diroit düzeni değiştirebiliyoruz ne mermi değiştirebiliyoruz kitlenip kalıyor ..
    Oyunda neler dönüyor anlayabilmiş değilim..Jackpot yaklaşıyor yine böyle absurik şeyler ortaya çıkmaya başladı..
    İşin ilginç tarafı bu sorunların hiçbiri genel reset ile de düzelmedi ne hikmetse..

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

evet buda yeni cikti slotlar kitleniyor konfi degisiyorsun diger konfidekiler slota gelmiyor tiklansada gecis yapmiyor,solace duzelmedimi dune kadar vardi halen dolasanlar,dogru seprom sorun bir muddet sonra ekleniyor.

3. evet bendede oluyo bunlar eğitim arenasındayım slotlar kitleniyo keseceğim adama kesiliyorum.besle sorunu sadece görünmüyo aslında beslemeye işliyo yani 1 adet daha hammadde varsa beslediğinde düzeliyo

4. ÇORBACI

ÇORBACI User

Gama kapısındaki kristallonları rahat kesmek için 80.000 seprom mermi beslemesi yaptım ama kapıda 80.000 besleme görünmesine rağmen beslemesiz ateş etti kapıdan çıkınca normal haritada beslemeli ateş etmeye başladı.

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Yetenek Tasarımlarında ki Sorunu bildirdik arkadaşlar.

Diğer sorunları da bildireceğiz , Geri bildiriminiz için Teşekkür ederiz.

Umarız , sorunlar tez sürede düzeltilir.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.