Skylab çalışmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve babacı tarafından 20 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. babacı

babacı User

Promeriıom referansını geliştirdim verimlilik yok ya nasıl bişy bu

2. Ona Gereken Taslarında Gelışmesı Lagzım Sen Skylapı En az 6 7 lwl cıakr bak o zmn Verımlılık artar baya

3. Merhaba ,

Skylab Hakkında Bilgi

İlgili konuyu inceleyebilirsiniz. Ayrıca skylab'ınızın resmini çekip konuya eklerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

İyi forumlar.

4. xrcanx123

xrcanx123 User

yardımcı olurmusunuz skylabda promium enerjisi bitti ne yapmam gerek acamıyorum aktiflerstiremiyorum skylabta

lütfen yardımcı olun

yardımcı olurmusunuz skylabda promium enerjisi bitti ne yapmam gerek acamıyorum aktiflerstiremiyorum skylabta

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Aralık 2013
  5. Kardeşim ılk yapmamn gereken soyle ama yap ılk once seprom rafınesını devre dısı bırak bırakılmayı bılıyorsundur herale sonra skylapta defo moduluyle enerjıyı gelıstırgelıstırdıkten sonra sepromu tekrar acarak çalıstıra bılırsın

6. xrcanx123

xrcanx123 User

sepron zaten yokki acılmamıs bile

7. tmm o zmn solar modulu gelıstır hepsınden 2level uste olsun

8. xrcanx123

xrcanx123 User

promium bitmis bende napmam gerek

9. o zmn gemınle promıum toplayıp ne kadar lazımsa onuda skylapa gondermem

10. Merhaba ,

Üyemizin dediği gibi geliştirme için gerekli hammadde yoksa haritalardan yada npc çöplerinden toplayıp gemiden skylab'a yollamanız gerekiyor.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.