SKYLAB da promerium sıfırlandı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve nail1454 tarafından 1 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. nail1454

nail1454 User

merhaba, bu gün skylab da hammadde sevkiyatı yaparken promerium 20 000 civarı olmasına rağmen ( lütfen göndereceğiniz hammaddeyi belirtin ) diye yazı çıktıktan sonra promerium 0 oldu
    acaba yanlış bir şeymi yaptım? bu arada çerezleri temizleyip tekrar denedim değişen bir şey yok. yardımcı olursanız sevinirim fotoğrafta ekliyorum belki faydası olur.teşekkürler.

Son düzenlenen: 1 May 2015
  2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Sayfayı yenileyip , Tarayıcı geçmişinizi temizleyerek , Lütfen tekrar kontrol ediniz.

Keyifli Forumlar

3. nail1454

nail1454 User

Teşekkür ederim ama her şeyi denedim ,çerezler, kayıt defteri, flaş vs. inşallah geliştirme bitince düzelir. sanırım yapacak bir şey yok.
    Başka tavsiyeniz yoksa konu kilitlene bilir.

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Garip bir durum , Daha önce hiç başıma gelmedi. Tam olarak karşılaştığınız hata neydi acaba ?

Hatırlayabiliyormusunuz ? Yada elinizde bir ekran görüntüsü var mı ?

Teknik bir hata ise bildirmemiz gerekiyor.

Keyifli Forumlar

5. Merhabalar;

Resimde gördüğüm kadarı ile promerium rafinerinizi yükseltiyorsunuz bunun için üretim durmuş durumda.Yükseltme bittikten sonra üretim devam edecektir.

İyi forumlar.

6. nail1454

nail1454 User

Depoda 25.000 olduktan sonra yükseltme yapıyorum, goli var zaten 3000 -3000 6 saatte bir çekiyorum, yükseltme bittiğinde 15 000 falan kalıyor , ama bu gün 20 000 civarı varken 2900 promerium göndermek istedim sonra yukarıda dediğim gibi sanki hiç bir şey yazmadan yollaya basmışım gibi lütfen göndereceğiniz hammadeyi girin gibi bir şey yazdı, bir iki daha denedikten sonra 0 landığını farkettim sonrada buraya yazdım bilmediğim bir şeymi acaba diye. tekrar olursa görüntü alırım ve sizi gene rahatsız ederim. ilginiz için teşekkürler.

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Promerıum Rafinerisi gelişmekte olduğu için üretim yapmaz.

Ayrıca Rafineri 14 seviyeye ulaştığında Seprom rafinerisini belli bir süre devre dışı bırakın(1-2 gün)

Her şey normale dönecektir.

Keyifli Forumlar.

8. nail1454

nail1454 User

Teşekkür ederim konu kilitlenebilir.

9. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Rehber modumuz adına rica ederiz diyorum :) ve isteğiniz üzere konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar

Rehber bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.