Skylab Geliştirme Nasıl Yapılır

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve PİLAVtane tarafından 27 Ekim 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. PİLAVtane

PİLAVtane User

skylap nasıl geliştirilir konusunda hiçbir açıklayıcı tam anlamıyla anlatılmamışyardımcı olurmusunuz

2. önce solda üstte prometium endrium terbiumu 2 ye çıkar eğer malzeme yetecek kadar kalırsa temel modülü 2 yap seviyeler tamamlanınca sol 3 lüde yeterince malzeme biriktiğinde tekrardan temel mod 3 sloarı 2 depo modülü 2 ye yükselt.eğer malzeme kalırsa sol 3 lüyü 3 yükselt.ondan sonra sol 3 lü5 lvl olunca sağ üstten sırasıyla başla sağ üst 2li alttakinden 1 alttaki premeriumda sepromdan daima 1 lvl önde gitmeli xeno geliştikçe ilerlet bi sorun olmaz.

3. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Şu anda ne aşamada bilmiyorum keşke ekran görüntüsü ekleseydin.

Temel Modül : 6. Seviye
    Solar ve Depo Modülü : 5. Seviye
    Prometium, Endurium ve Terbium Toplayıcıları : 4. Seviye
    Prometid, Duranium Rafinerisi ve Xeno Modülü : 3. Seviye
    Promerium Rafinerisi : 2. Seviye
    Seprom Rafinerisi : 1. Seviye

Temel seviye denge mantığı bu şekilde veya en azından bana göre bu şekilde. :)

Temel modül adı üzerinde en yüksek seviyede olmalı. Solar enerji sağladığı için depo da biriktirme için olduğunda temel'den bir kademe aşağıda olması lazım.

Toplayıcılar bir alt , Prometid, Duranium rafinerisi ve Xeno aynı seviyede ve toplayıcılardan bir alt seviyede olması iyi olur.

Promerium rafinersi de bunların bir alt seviyesinde ve son olarak Seprom en alt seviyede.

Kademeli şekilde dengeyi ayarlayıp bozmadan yaparsan geliştirmeleri de ona göre yaparsan hiç sıkıntı yaşamadan zamanla hepsi 20. seviyeye ulaşır.

Toplayıcılar pencersinde Verimlilik kısmından ister uridium ister kredili olan robotlardan alabilirsin. Şahsen kredilik 12 tane işini görür. Toplama oranını belli oranda arttırırlar. :) :D

4. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Skylab Sıkışmadan Nasıl Geliştirilir

1. Yol:

1-) Temel, Solar ve Depo modüllerini geliştirin.

2-) Terbium, Endurium, Prometium toplayıcıları geliştirin.
    Bu iki adımı belirtilenler 10. seviyeye gelene kadar devam ettirin.

3-) Prometid ve Duranium rafinerilerini seviye 5 gelene kadar geliştirin.

4-) 1. ve 2. Adımı Belirtilenler seviye 15 e gelene kadar tekrar edin.

5-) Prometid ve Duranium rafinerilerini 10. seviyeye yükseltin.

6-) Promerium, Xeno ve Seprom rafinerilerini ilk 5 adımı tamamladıysanız sırayla 5. seviyeye yükseltin.

7-)1. ve 2. Adımları belirtilenler seviye 20 ye gelene kadar tekrar edin.

Şimdi Sorunsuz bir şekilde kalanları istediğiniz gibi sıkışmadan yükseltebilirsiniz.

2. Yol:
    1-) Temel, Solar ve Depo Modüllerini adım adım 20. seviyeye yükseltin.

2-) İlk adımı tamamladıysanız Terbium, Endurium ve Prometium toplayıcıları adım adım birbirini takip edecek şekilde 20 seviyeye yükseltin.

3-) Bunları yaptıktan sonra diğer rafinerileri istediğiniz gibi problem yaşamadan yükseltebilirsiniz.

Skylab ile ilgili tüm detaylı bilgilere Buradan ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar.

5. PİLAVtane

PİLAVtane User

teşekkür ederim

.Mephistos. bunu beğendi.
  6. BATE*

BATE* User

Keşke seprom için bişeler yapılsa skylabda arge 0 layınca malum 1 haftada toplanıyor geri yapılabilmesi