skylab geliştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve The*Dark*Knight tarafından 3 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar. şu an credi kasmak için yaklaşık 4 saatte bir 2000 promerium çekip satıyorum. skylab modüllerim ortalama 16 level. bu modüllerin 20.seviyeye kadar gelişmesinin bana ne sağlayacağını anlamış değilim.

    ayrıca skylabden para kazanmanın başka yöntemleri de var mı? yoksa ideal yöntem benim yaptığım mı?

    keyifli forumlar
     
  2. Ancasin

    Ancasin User

    Hepsi 20'ye geliştirilmeli çünkü ilerde bol miktarda seproma ihtiyacın olacak. İdeal yöntem senin yaptığın, yani gemiye promerium gönderip satmak.
     
  3. Arkadaşında dediği gibi seprom gerekecek. Şimdilik kredi için kullanıyorsun ve artıyor ama ileride zenginleştirme için kullanacaksın.
     
  4. tamam arkadaşlar anladım teşekkürler ilginize
     
    JiracleMihawk bunu beğendi.
  5. Ancasin

    Ancasin User

    Rica ederim iyi oyunlar
     
  6. Nefes

    Nefes User

    Merhaba

    Skylabın 20 level olması üretimin artmasını sağlayacaktır arkadaşlarımızın da yazdığı gibi semprom bu oyunda önemli bir destekleyicidir.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.