Skylab hakkında yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xeLo11 tarafından 31 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xeLo11

xeLo11 User

Merhabalar yardımcı olacak var mı.. Skylab üretmiyor bir çaresi var mı ?

2. Aliens

Aliens User

Xeno Modül seviyesi düşük olduğu için Promerium üretmiyor. Ayrıca Toplayıcılardan başlayıp saat yönünge geliştirme yapın. Yanlış bir rotada geliştirme yapmışsınız.

Duck▲ bunu beğendi.
  3. xeLo11

xeLo11 User

Saat yönünde derken sıraylamı geliştireyim?

4. Hepsinin seviyesi aynı olacak yani biri eksik olursa bir diğeri üretim yapamaz. xeno modül çok düşük kalmış onuda diğerlerinin seviyesine getir önce.Geliştirmeler arkadaşın dediği gibi sırasıyla bir düzen içinde olmalı gelişi güzel olursa sıkıntı çıkar böyle.Soldan sağa düzeninde geliştirme yapıcan yani

5. Kebirifai

Kebirifai User

Kardeş sağ taraftakilerin hepsini kapat.Orta ve sol tarafakileri 20 lvl yapıp sonra sağ tarafa geç.Skylab geliştirmesi uzun ve sabır gerektiriyor.20 olmadan hepsini açarsan motor durur çalışmaz.

6. Aliens

Aliens User

Evet, sırayla. Önce Temel Modül-Solar Modül-Depo Modül sonra Toplayıcılar ve en son en düşükten en iyiye doğru Refinerileri geliştir. Unutmayın: Seprom en son 20 olacak olan kısımdır.

7. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Ek olarak prometium,endurium,terbium üzerlerine tıklayınız sürekli verimlilik stoklayınız.Bu 3 lü mutlaka dolmalı ki onları kullanan prometium ile duranium üretim yapmalı ,bunlar üretim yapınca da promerium sağlıklı çalışır.Birbirini destekleyen rafinerilerdir.Xenoımiti de arttırın ama öncelikle bu yazdıklarımı yapınız.Seprom promerium dolana kadar kapalı kalsın.Solar -depo-temel modüller bir level üstte devam etsinler.

Keyifli forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.