Skylab hakkında yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve By_Cenazeci tarafından 8 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. s.a arkadaslar bişey sorcam benim bi sıkıntım varda yardımcı olan olabırse sevınırım ben skaylabı gelıstırıyorum ve promerium rafinerisi 11.Seviyede 12 seviyeye geliştirmek için benden 748.246 hamadde istiyor ınternetten arastırıyorum 400 kusur hamadde istiyor diye fotorafları var acaba bende neden bukadar yukseldı sırf buda degıl temel modul 16.sevıyeye yukselmek ıcınj 1.024.000 hamadde ıstemektedır konuyu bılen bırısı yardımcı olabılırse cok sevınırım sımdıden tesekkürler..

2. Merhaba ,

Skylab Hakkında
    Skylab Görsel Anlatım

İlgili konuları incelerseniz yardımı olacaktır. Ayırca eğer konuya resim olarak skylab'ınızın son durumunu ekleyebilirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

İyi forumlar.

3. Öncelikle ilgin içinj çok teşekkür ederim resmi yüklüyorum şimdi [​IMG]
    Resimdede Görüldügü gibi promerium 11leveldir. 12 level yapabilmem içinj 748.246 hammade istemektedir internetten arastırdım forumda 400.000 kusur ıstiyor diye yazıyor ama bende niçinj bukadar yuksek mıktarda ıstıyor hala cozemedım.

Gelelim Temel modüle o ise;
    Resimde Görüldügü gibidir temel modulum 15 olmasına ramenj 1.024.000 hammadde istemesi biraz fazla bu konuda yardım istiyorum siz degerli kardeslermden şimdiden teşekkür ederim
    İyi Forumlar..

Son düzenlenen: 8 Haziran 2014
  4. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaktır.

Önceki mesajımda skylab hakkında diye eklediğim konuyu incelemiş olsaydız biraz aşağıda tabloları görebilirdiniz. :)

Promerium için istenen ve eklediğiniz resimdeki miktarlar doğrudur.

Temel modül için istenenlerde doğrudur.

İyi forumlar.

By_Cenazeci bunu beğendi.
  5. Çok teşekkür ederim gerçekten sagolasın gözümden kacmıs tekrardan tesekkur ederim
    İyi Forumlar..

6. Merhaba ,

Rica ederim dediğim gibi görevimiz imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaktır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

By_Cenazeci bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.