skylab hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -BabalarÖlmez- tarafından 25 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar benim promerium rafinem 13 seviye ve promerium rafinesinin altında %13 yazıyor diğerlerinde %100 yazıyor ben bunu verimliklik gibi düşündüm (yanlışta düşünmüş olabilirim ) ve promerium rafinemin neden %13 oldugunu bulamadım sizce neden ? ve bu %13 ün üretimi yavaşlatması gibi bişey söz konusumu ?

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Prometid ve Duranium rafinerileriniz çalışır durumda değilse ;

Promited ve Duranium depolaması az ise ;

Yada Prometid ve Duranium rafinerilerinin seviyesi az ise ;

Üretim için Promerium rafinerisine yetişemeyeceklerinden , Promerium rafinerisi tam kapasitede ( %100 ) çalışamayabilir.

Eğer ekran görüntüsü eklerseniz , Daha çok yardımcı olabiliriz

İyi Forumlar

-BabalarÖlmez- bunu beğendi.
  3. Bu faktörlere sanırım xenomit modülüde dahil bende o düşük oldugundan dolayı olabilir teşekkür ediyorum İstiklal moderatörüm genelde siz cevap veriyosunuz sorularıma çok teşekkür ederim. Konu kilitlenebilir.

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Aynı şekilde dediğiniz gibi Xeno Modülün seviyesi az ise oda Promerium üretimi yavaşlatacaktır.

Onu ben unutmuşum , İyi ki eklemesini yaptınız :)

Rica ederiz , İmkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz

Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.