Skylab Hakkinda

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve muAff_ tarafından 14 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. muAff_

muAff_ User

Merhabalar,

Skylab'imda seprom rafinerisi 9.seviye. 470 promerium alıp 47 çıkıyor diye gözüküyor. Yalnız bir sorum var sepromun üretilmesi için depoda promerium olmasi gerekiyor mu yoksa üretilen promerium direk seproma dönüyor ve fazlalık depoda mi kaliyor. Arge için acil seprom bulmaliyim yanlışlıkla sifirladim, ne önerirsiniz ?

2. Depoda promerium olması gerekiyor. Argeni sıfırladıysan ne yazık ki beklemen gerekiyor. Öneri istediğin şey arge mi yoksa nasıl seprom yapacağın mı? Arge ise yardımcı oluruz. Ama seprom ise beklemekten başka çaren yok

muAff_ bunu beğendi.
  3. muAff_

muAff_ User

Toplamda 24 argeyim, 1 arge kaldi kalın sıkmaya ancak sifirladigim ve tekrar dizmeye sepromum yetmediği için Kalkan sıklığı 4/5 kaldı ve 4-5 arge boşta. Bana acilen seprom gerekiyor yani ve şu anki skylab ile 5000 tanesinin üretilmesi 3 gün sürüyor. Bunu arttırmanın yolu nedir, ben mesela depoda promerium bırakmıyorum hepsini gemiye atıyorum, bu seprom üretilmesini yavaşlatır mı ? Ne yapmalıyım ?

Teşekkürler.

4. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Seprom üretilmesi için Promerium'un kullanılması nedeniyle yeterli seprom sayısına ulaşana kadar geminize promerium atmamanızı öneririm. Malesef YaKaLa_DosTum arkadaşımızın da belirtmiş olduğu gibi şu an beklemekten başka yapabileceğiniz bir şey yok.

İyi forumlar.

muAff_ bunu beğendi.
  5. Evet, gemiye promerium atmanız seprom üretimini yavaşlatacaktır. Benim tavsiyem 3 gün skylaptan hiçbir işlem yapmayıp, beklemenizdir.

muAff_ bunu beğendi.
  6. muAff_

muAff_ User

Teşekkür ederim ilginiz için, konu kilitlenebilir.

YaKaLa_DosTum bunu beğendi.
  7. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.