SKYLAB Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SELAHADDİN_EYYUBİ tarafından 10 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu skylab olayını ekipteki arkadaşlar çözmüşler çok iyi hoş güzel de peki daha önce söz verildiği gibi neden seprom için tam olarak çözüm bulunmadan bu işlemi gerçekleştirdiler.Yanlış anlamayın ben zaten o açığı kullanan birisi değildim ama gemiye sürekli lazere seprom yollayan birisiyim bende seprom haznesi yükselir diye heveslenmiştim.Yine arpayı götüren götürdü...Belki de erken uyarı sisteminin sebebi bu tür oyuncuları önceden uyararak 10 milyon ya da 15 milyon besleme yapın,depolayın açığı kapatıcaz demekti.
    Kanaatimce bugüne kadar bu oyunu tertemiz oynayan birisi olarak şöyle önerim olur:Seprom haznesi genişletilsin ve saatlik seprom üretme sayısıda bir şekilde arttırılsın.Olay budur başka bir isteğim yok,teşekkürler...

2. cücücüm

cücücüm User

Neden böyle bir şey yapsınlar ki? Hayır benim anlayamadığım skylab'ı ilk geliştirmede gemiden skylab'a malzeme göndermen gerekiyor o nasıl olacak?

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sorun bilidirildiği sürece haberimiz oluyor maalesefki arkadaşlarımız sorunu bildirmek yerine bunu kendi çıkarları doğrultusunda kullandılar ve düzenlemede şikayetler doğrultusunda bizler tarafından iletildi ve kaynak bulunarak düzeltildi ilk bulan ve gören kişi veya kişler bizlere iletmiş olsaydı bu tür haksızlıklarında önüne geçilmiş olacaktı ama dediğim gibi yapıldı.

Skylaptan yada gemiye gönderilecek olan hammaddeler görev kısmına yada geliştirmeye göre sistem tarafından otomatik olarak verilecektir yani 1.seviye olarak size verilecek ve içlerinde 200'er hammadde otomatik olacaktır.

Skylab güncellemesi : Skylab'a hammadde gönderilmesi kaldırıldı konusunu lütfen inceleyiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.