Destek Skylab Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlowRises tarafından 23 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BlowRises

BlowRises User

Skylabda hiçbir rafinerim çalışmıyor nedeni nedir acaba ? Resim yüklemeyi bilmedigim için yükleyemiyorum. Solar modülünde sıkıntı yok sanırsam 1514/2250 gözüküyor birde seprom ve promerium rafinelerinin üstünde dönen iki çarkın üstünde kırmızı tabela ünlem işareti var hiçbirşey anlamadım yardımcı olabilecek var mı ?

2. Heterodox

Heterodox User

seprom promerium duranium ve prometidleri kapat 3 temel maden üretilsin sonra açarsın
    bu arada seviyeleri kaç ?

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

*Öncelikle rafineri üzerine tıkladığınızda bilgi kısmında açma -kapama butonu vardır,onun açık olmasına dikkat edin.Temel modül ve solar modülün seviyeleri daima diğerlerinden yüksek olmalıdır.Sol taraftaki toplayıcıların leveli sağ taraftaki rafinerilerin levelinden 1 level yukarıda olması lazım.

*Resim ekleme konusuna gelince

1-İlk olarak resim çekmek istediğimiz ekranı açıyoruz.Örnek olarak skylabınızın resmini çekecekseniz ekranda skylabı açıyorsunuz.

2-Ardından klavyenizdeki Print Screen tuşu her klavyede isimde küçük farklılıklar olabilir.Bu tuşu bulup bir kez basıyoruz.

3-Ardından paint dosyamızı açıyoruz ve mousemizden sağ tuşuna basıp yapıştır diyoruz.

4-Ve resmimizi masaüstüne kayıt ediyoruz.

5-Ardından BURAYA giriyoruz.

6- Dosya Seç kısmından masaüstüne kaydettiğimiz resmi seçip , yükle diyoruz.

7-Doğrudan Erişim linkini kopyalıyoruz.

8-Mesaj yazma kutusunun üstünde Resim kutucuğunu seçiyoruz. Doğrudan Linki yazıyoruz ve ekle ye basıyoruz.

Keyifli forumlar.

4. BlowRises

BlowRises User

Teşekkür ederim modum evet skylab bu şekilde ne yapmalıyım ?

5. Prometid ve Duranium rafinerileri Promerium rafinerisinden düşük seviyede olduğunda verimlilik düşecektir.Çünkü Promeriumu üretmek için Prometid, Duranium ve Xenomit gereklidir.Bence Prometid ve Duranium rafinerilerinin seviyelerini arttırın.Onun dışında ben bir problem göremedim.Eklemek isteyen varsa ekleyebilir.

6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

İlk olarak Promerium rafinesinin çalışmasını durdurun ve xeno modülünü 11 seviye çıkartın bununla beraber prometid ve duranium rafinelerinin seviyelerini 1 er kademe artırın o zaman düzenli bir şekilde çalışmaya devam edecektir.

Keyifli Forumlar

7. Prometid dramium rafinerisini ve xeno modülünü seviye atlat

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Skylapta yapılan hatalar genelde seviyelerin birbirleri ile eşit olmadığındandır solar ve temel modülünüz her zaman diğerlerinden yüksek olmalı ve hatta yapabiliyorsanız ikiside 20 level olmalıdırki enerjide bir problem yaşamayınız en önemlisi ise üretimin sağlıklı olabilmesi için ve hatta taş eksiği olmaması adına sol taraf toplayıcılarda 20 olmalıdır ondan sonra sağ rafinerileri eşit levellerde tutarak 20 yapmaya çalışın.

9. BlowRises

BlowRises User

Herkese teşekkür ederim konu kilitlenebilir.

10. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bizlerde teşekkür ederiz konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.