skylab hammadde yok

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 55hunter55 tarafından 12 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 55hunter55

55hunter55 User

skylab da prometium - endurium - terbium toplayıcılarını geliştirmeden diğer rafineleri geliştirdim ve hammdde yok bu 3 nü geliştiremiyorum gemiden skylaba hammadde sevkiyatı yapamıyorum lütfen yardım edin

2. Prometid ve duranium rafinerini kapat diğerleri birikir.

3. 55hunter55

55hunter55 User

nasıl kapatıyoruz tam olarak prometid ve duranium a tıklayınmcıya çarların oldugu yer bilgi ayzan yerde kırmızı ünlem var nereden kapatıyoruz yardımcı olurmusunuz lütfen

4. Necronator

Necronator User

Buradan kapatıp açabiliyorsun. Skylab da üretim olurken daha düşük madenler harcanıyor seviyeleri eşit giderseniz bir sıkıntı çıkmaz bir de ilk 3 maden için 250 crediye %1lik artış sağlayabilirsiniz bu da yararlı olur. Depo modülünden en son girdi-çıktıyı görebilirsiniz.

5. 55hunter55

55hunter55 User

teşekkür ederim yardımlarınız için şuan birikmeye başladı hammadde

6. Cillos™

Cillos™ User

Benim bir hesabımda skylabda 200 prometium endurium terbium mevcut üç modül de resimde gözüktüğü gibi 1. seviye. Ama üretimleri 0 :rolleyes: Üstelik modüller kapalı da değil gördüğünüz gibi. Skylab kilitli gibi bir şey. Hiç bir şekilde yükseltme yapamıyorum o aklıma geldi bu konuyu görünce :cool:
    (shock)(shock)(shock)

7. _DODGE_

_DODGE_ User

Solar modülün enerjisi kaç ?

8. Cillos™

Cillos™ User

1. seviye o da :D 96/170 yani enerjide sıkıntı yok
    Hesabı ilk açtığımda hiç ellememiştim sonra ne hikmetse bugda kalmış skylab.

9. _DODGE_

_DODGE_ User

Temel modülün 2. seviye mi ?

Değilse geliştirme yapamazsın.

Ayrıca o toplayıcıları bir kapat aç sorun düzelir büyük ihtimal.

10. Cillos™

Cillos™ User

Geliştirme için 3 maddeden de 566 tane istiyor ama benimkilerin üretimi kaç yıldır 0 :D sorun o zaten. Temel modülü yükseltecek kaynak da yok elimde :cool: Kapatıp açtım sorun düzelmedi

11. GREED

GREED User

Bir refresh tuşu olacak oralarda ona bir basmayı dene bende düzelmişti öyle.

12. _DODGE_

_DODGE_ User

Bütün her şeyi kapatıp dene sonra tekrar açmayı dene olmadı supporta baş vur onlar halleder.

13. Cillos™

Cillos™ User

Sol üstte Skylab'ı Güncelle yazıyordu tıkladım düzeldi :rolleyes:

14. GREED

GREED User

Refresh dediğim olay o işte :D

15. Cillos™

Cillos™ User

Tozlanmış herhalde benim Skylabdeki modüller yıllardır :cool:

16. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhabalar,

Cevap veren arkadaşlarımıza teşekkür ederiz gerekli cevapları vermişler. :)

İyi forumlar...

17. 55hunter55

55hunter55 User

peki skylab da hangi modül xenomit üretimi yapıyor acaba hangi modülü geliştirmek laızm bu üretimi ypaabilmek için

18. Cillos™

Cillos™ User

Xeno modülü xenomit üretir. Üretilen xenomit üretildiği gibi promerium üretiminde kullanılır. Eğer amacınız xenomiti geminize yollamaksa, bildiğim kadarıyla yollanmıyor

19. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Skylab'ının ekran görüntüsünü ekleyebilirsen daha iyi yardımcı olabiliriz. Tam olarak sıkıntı nerede bu şekilde anlamak zor.

Skylab'ta xenomit üretimi yapan başka bir yer yok. Xeno modülü'nün ürettiklerini başka bir yerde kullanamıyorsun yani diğer hammadde üretimine harcanıyor.

20. 55hunter55

55hunter55 User

xeno modülüm 1 seviye onu geliştirince üretimi artacak m xenomit tin

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.