skylab hammadde yok

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 55hunter55 tarafından 12 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Cillos™

Cillos™ User

Arkadaşa prometid ve duranium modüllerini kapatmalarını önerdiler ve sorunu çözüldü levelleri dengesiz geliştirmiş

2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Sen skylab'ına girip ekran görüntüsü atabilirsen daha iyi yardımcı olabilirim. Genel olarak skylab'ını görmem lazım.

3. Cillos™

Cillos™ User

Xenomiti üretip kullanamazsın, xenomitle promerium raferinerilerini eşit seviyede yükseltirsen xenomit üretildiği gibi promerium rafine etmeye gider. Üretip gemine yollayamazsın sadece skylabda promerium üretimi için kullanılabiliyor.

Promerium rafinerisi yükselttikçe xeno modülünü yükseltirsen promerium üretimin artar. Xeno modülün düşükken promerium üretiminde düşük kalır

4. 55hunter55

55hunter55 User

yok diğerlerini cevapldılar yaptım sadece ben xenomit üretimi yapan modülü sordum oda xeno modülüymüş

5. 55hunter55

55hunter55 User

teşekkür ederim Cillos reis bende onu sormaya çalışıyordum

6. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Geliştirme yaparken seviye hatası yapan çok oluyor. İşte bu yüzden ekran görüntüsü istiyordum. :)

7. Cillos™

Cillos™ User

Rica ederim :)

8. Cillos™

Cillos™ User

Evet ben de eskiden o hataya düşmüştüm :rolleyes:

9. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Aslında mantık basit ama çözebilmek sıkıntı yani en azından bir dönem. :D

10. 55hunter55

55hunter55 User

resim çektim masaüstünde nasıl buraya ekliyecem

11. Cillos™

Cillos™ User

Onun konusu var forumda ama biz üyelerin link atması yasak forum içi olsa bile o_O (bu kuralı hala anlayabilmiş değilim :D). Forumda ararsan bulabilirsin

12. 55hunter55

55hunter55 User

o zaman şöyle yapim fotoyu profil resmi yapim siz bakın resimden skylaba

13. 55hunter55

55hunter55 User

resim büyük geldi öylede olmuyor

14. Cillos™

Cillos™ User

Sorununuzu yazın, yazılı olarak çözmeye çalışalım. (Başlıktaki sorununuzu zaten arkadaşlar çözmüştü o yüzden soruyorum)

15. 55hunter55

55hunter55 User

şuan benim bir sorunum yok arkadaş resim at dediği için atmaya çalıştım

16. Cillos™

Cillos™ User

Skylab geliştirme dengesini yanlış yükselttiğiniz için görüntü istedi sanırım. Geliştirme dengesini bu şekilde ayarlayıp bütün modülleri 1 er basamak kademe kademe yükseltirseniz kaynak birikmeme sıkıntısı yaşamazsınız.

Temel Modül > 6. seviye
    Solar ve Depo modülleri > 5. seviye
    Prometium - Endurium ve Terbium > 4. seviye
    Prometid - Duranium > 3. seviye
    Promerium - Xeno modül > 2. seviye
    Seprom > 1. seviye

17. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Açıklamalar/Sözlük bölümüne gir üstten 3. sıradaki S.S.S Konuları İndex adındaki konuda Forum Ve Chat Hakkında kısmından Mesajıma Nasıl Resim Eklerim S.S.S isimli konu yardımcı olacaktır. :)

18. 55hunter55

55hunter55 User

19. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Şu anda attığın resime göre ;

Temel Modül > 7. seviye
    Solar ve Depo modülleri > 6. seviye
    Prometium - Endurium ve Terbium > 5. seviye
    Prometid - Duranium > 4. seviye
    Promerium - Xeno modül > 3. seviye
    Seprom > 2. seviye

Böyle bir denge yakalaman lazım. Yani öncelikle Temel Modül'ü 7. seviyeye çıkartman lazım. Daha sonra Solar ve Depo modüllerini 6. seviyeye , sonra Prometium - Endurium ve Terbium toplayıcılarını 5. seviye , sonra Prometid - Duranium rafinerilerini 4. seviye , sonra Promerium rafinerisi - Xeno modülü 3. seviyeye çıkartman gerekiyor.

Böyle bir denge yakaladığında her zaman temel modül en yüksek olacak şekilde aşağı doğru 1 kademe olacak şekilde geliştirmen lazım.

Yani 8 , 7 , 6 , 5 , 4 ve 3 gibi daha sonra 9 , 8 , 7 , 6 , 5 ve 4 şeklinde

Ayrıca Prometium , Endurium ve Terbium toplayıcılarının verimini arttırmak için robot alabilirsin.

Cillos™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.