Skylab Hk.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *_*๓є๔๔คђ*_* tarafından 19 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

Skylabtan gemiye hangi maddeyi sevk edip satsam daha karlı kredi kazanırım?Ben duranium ve prometid sevki yapıyordum ama promerium daha mantıklı gibi geldi bana?

2. Merhaba ;

Dediğiniz gibi, Promerium gönderirseniz daha fazla kredi elde edersiniz. Fakat rafinerilerinizin hepsi 20 seviye değil ise bir yerden sonra tıkanırsınız ve Skylab'ınız da Promerium kalmaz. Geminize Promerium gönderin, kazandığınız krediyi Rafinerilere harcayın derim. Sonrasında ise kredi biriktirmeye başlayabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

3. Zaten promerium üretimim durdu nedense rafinerilerimin hepsinin 20 seviye olması ne kadar zamanımı alır?

4. SORRYAGA

SORRYAGA User

Arkadaşım sıfırdan düşünürsen 3-4 ayı bulur hatta geçer hepsinin 20 level olması.Promerium ve özellikle seprom çok uzun sürüyor level atlarken.Bu arada hammadde satışı için promerium gönder.Promerium tükendiğinde prometid ve duraniumdan eşit miktarlarda yolla.Örneğin promerium bitti geminin ambarı 2000.Dengesizlik olmaması açısından 1000 prometid 1000 duranium gönderirsen promeriumun artmasını beklerken boş duracağına az olsada kredi kasmaya devam edebilirsin...

5. mrb kolay ya benim sepromdan xenomidim gelmişmiyor neden bir bilgi verirmisniz şimdiden tşkler iyi calışmlalar

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Skylabda tüketilen xenomit miktarı birikmez seprom gibi yada promerium gibi ambarda yer barındırmaz.

İyi Forumlar

7. hayır siz yanlış anladınız yani hic birikmiyor yani üretme yapmıyor ne xenomit nede seprom nede promerium hic birikmiyor ne yaptıysam da birikmedi tşkler iyi calışmalar

8. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Lütfen skylabınızın ekran görüntüsü bizimle paylaşırsanız daha rahat yardımcı olabiliriz.
    Mesajlarınıza resim eklemek için buradan bilgi alabilirsiniz.

İyi Forumlar

9. ya zaten fotoraf atabilsem atacamda ama atamıyorum olmuyor nedense

attım sonunda buyrun resim bu nasıl bir yol izlemeliyim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Ocak 2015
  10. Promerium ve seprom rafinerisi devre dışı gözüküyor.Aktif etmeyi denediniz mi?

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Seprom Rafinerisi ve Promerium rafinerisi kalaı kalmış.Bu ikisini açarsanız birikmeye başlıyacaktır.

İsterseniz Seprom Rafinerisini açmadan önce,Promerium rafinerisini açarsanız biraz biriksin.Sepromu 1-2 gün sonra açın.

Keyifli forumlar.

*_*๓є๔๔คђ*_* bunu beğendi.
  12. ya nasılda görmemişim onu saolun tşkler iyi calışmalar:)

13. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz.Konunuz çözüme kavuştuğu için kilitleyebiliriz.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.