Öneri Skylab için ambar.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tirrekstar tarafından 5 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bahsettiğim mekanik gelmeli mi?

1. Evet

50,0%
  2. Hayır

25,0%
  3. Geliştirilmeli

75,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tirrekstar

tirrekstar User

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar
    Benim hesabımda skylablar full gelişmiş ve full dolu. Neredeyse 20M e yakın prometrium , enderium ve terbium , 1m prometid vb. anlayacagınız onların depoları da doldu.
    Ve bunları adam akıllı çekemediğimiz için onlar duruyor boş boş.
    Ben de şöyle birşey düşündüm, skylabın altında bir hammadde deposu olmalı ve o ambarı belirli bi ücret karşılıgında kademe kademe yükseltmeliyiz ve lazım oldugunda çekebilmeliyiz. Hatta prometriumun sepromun tümünü direk geliştirmeye verebilmeliyiz.
    Grafik geliştirme konusunda yetersiz oldugumdan dolayı geçiremedim, anlayan bir arkadasla birlikte birşeyler geliştirebiliriz.
    Düşüncelerinizi yoruma yazabilirsiniz

2. Konuyu tam anlayamadım.

Kısa bilgi: Oyunda Seprom ve Prometium değerlidir gerisi çöp :)

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Promerıum ve Sepromun üretilmesi için,diğer madenlere ihtiyaç vardır.

Saatlerini takip edip sürekli sevkiyat yaparsanız,fazla bir birikme olmuyor.

Mesela bendeki seprom 1000 civarında,Prometıum ise 50,000 seviyelerinde.

Keyifli forumlar.

4. arkadaşın dediği sanırsam şu skaylaba bi bölüm daha ekliyelim depo gibi ama bu bölüme sadece septom ve o promerium depolayalım lazım olduğunda istediğimiz kadar cekelim hani gemideki ambarın boyutu önemsenmesin onu diyo :)
    ama onun yerine daa kısa olarak septom ve promerium (sarı taş) un gemiye sevkiyatında kolaylıklar sağlana bilir kanatindeyim herkes vip olamıyo sonuçda oyunu can sıkıntısından elece oynuyanlarda var benim gibi hemen yolla kısmında istediğimiz kadar yolluyalım örmeğin: 20. seviye promeriumda 99.870 depolana biliyo tabi depoda 20. seviye olursa hemen yollama 2.000 uri olsun ama bunun hepsini bi seferde yollaya bilelim olmamı zati belede olursa 50 saat sonra tekrardan depomuz doluyo tabi skaylapda herşey fuul ise değilse dahada uzun sürer :) hani okadarı satarsam bile ortalama 70 80 milyon arası bişi veriyo bana arası bişi veriyo bana :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.