skylab ile ilgili hatalar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xXGöKMeLixX tarafından 5 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ilk olarak uridium ile hemen yollanın fiyatı teslimatın kalan süresiyle oranlı olmalı mesala 4 saat varken 2000 uridiumsa 1 saat kala 500 uridium olmalı atıyorum

ikincisi 45 dakika atla sorunu yazmıştım internete 2014 yılından kalma yazışmalar vardı sorunu biliyoruz düzelticez diye sene 2016 :D hala duruyor video bulunamıyor bence video ekleyin bol bol galaxy gatesede ekleyin hem para kazanırsınız hem oyuncular dinlenirken filan video izler gg kasar 45 dakika süre azalır iyi günler

GREED bunu beğendi.
  2. 1.Fikrine katılmıyorum bence şuanki sistem iyi

2.Evet aynı sorun bende de var

3. neden katılmıyorsun sevkiyatın 20 dakikası kalsa ama acil seprom lazım olsa 1250 urimi vermek istersin yoksa 50 ila 150 arası bir rakam mı ?

4. Sevkiyat fiyatı şimdi daha iyi süreye bağlı yaparlarsa işin suyu çıkar zaten nereden para gelir diye düşünüyorlar. Bi bakmışsın 30 dksı 1.000 uri olmuş :D

5. Merhaba ,

I ) Üyelerin Oylarını belirte bilmeleri için , Bu bölüme açılan Konulara Anket eklenmesi artık şarttır. ( Anket Eklemeyi Bilmiyorsanız ;İnceleyiniz )

Bu Bölüme Anketsiz açılan Konulara , Anket Eklenmesi için 24 Saat süre verilecek , 24 Saat içerisinde Anket ekleme işlemi yapılmaz ise , Konu Kilitlenerek Arşive Kaldırılacaktır.

Üyenin Konusunu Anket ekleyerek , tekrar açması mümkündür.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.