Skylab Laboratuvar Gelişmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve §ђєЌŁ!м_yΞŦΞ®™[MZЯ] tarafından 29 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Seprom deposu 2 katına çıkmalı mı?

1. Evet Kesinlikle

95,0%
  2. Hayır

5,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyunda seprom hammaddesi çok önemli.. Oyunda skylab özelliği çıktı çıkalı maximum deposu 9079... O zamandan bu zamana çok şey değişti Seproma daha çok ihtiyaç duyuluyor
    Bence belirli bir ücret karşılığı depo iki katına çıkmalı.
    Öneriler;

VİP oyunculara 2 kat Seprom Deposu imkanı. (Vip ücretlerinde değişiklik yapılabilir)

Bi etkinlik yapılır 1hafta süreyle S.E.P.R.O.M harflerini tamamlayanlarda seprom deposu 2 katına çıkabilir

Canıma tak etti gemide 2milyon uridium var kapı yapacağım o kadar elit gidecek promeriumda bitti oyundan soğuma sebebimdir.

[Diğer arkadaşlarda fikir beyan ederse sevinirim]
    [daha önce Klan Hangarında ekipman değişimi tasarım değişimi ve hammadde satış fikrim vardı gerçekleşmişti.]

2. ESPİYELİ

ESPİYELİ User

bence herkesin ortak fikri skaylabın üretim hızının iki katına çıkmasıdır ve depodaki kapasiteninde artırılmasıdır...
    semprom bitince gerçekten oyuna giresim gelmiyor düşman senden güçsüz bile olsa sarı taşla senin vuruşuna eşit hatta güçlü oluyor
    9000 sepromun üretim zamanı 2 gün yani 90.000 atışı kullanman için günde 45.000 atış sempromu besledinmi savaşacaksan yaratık kesmiyecen yada savaşmayacan yaratık kesecen...
    modum konu hakkında gerçekten bir çalışma yapılsa cok faydalı olur serverdede olumsuz görecek oyuncu olacagını sanmıyorum...
    saygılar...

3. Biriktirdiğimiz emek verdiğimiz elitler boşa harcansın istemiyorum ben oyuna girmek içimden gelmiyor inanın..

Fikir benden bu arada ilk olarak bana hediye edilmesini istiyorum :D:D:D:D

4. ESPİYELİ

ESPİYELİ User

5 yıldır defalarca bu konu açıldı henüz bir çalışma yapılmadı umarım dikkate alınır..
    tamam ilk sana verilsin hatfta boyunca sadece belli saatlerde oynayabileceğim için suan skaylabdan birikecek olan yeter ;)

5. :D artık sepromsuz vsler atılacak serverda .. millet seprom için gemilerini yiyecek falan kıtlık var .. Uridiumla satılsın razıyım

6. WolfWar

WolfWar User

boşver ne kadar fazla konu o kadar göze batar :D

7. Göze batsın artık bencede :D

8. __VERYON

__VERYON User

etkınlık gene zayıfın ezılmesı seklınd olacaksa gerek yok derim oyun seprom rafınesını veya hızın artdırmalı uzun lafın kısası

9. bence kesinlikle olması gereken bi güncelleme

10. Lee__41

Lee__41 User

skaylab ta lewel ler serbest bırakılmalı yada mesela 50 lewel de kalabıır :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.