Skylab Promerium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve oO-DANGER-Oo tarafından 22 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar, Skylab'da maalesef Promerium üretemiyorum acaba nasıl yapabilirim ? yardımcı olursanız sevinirim.. :([​IMG]
     
  2. *Asalet*

    *Asalet* User

    Merhabalar,

    Skylabınızda Terbıum hammaddesi kalmadığından üretilemiyor.
    ilk etapta ,Prometid,Duranıum,Promerıum,rafinerilerini kapatmalısınız ki Prometıum,Enderıum,Terbıum hammaddesi üretilebilsin yeterli miktarda stoğa ulaşıldığında yine aktif edebilirsiniz.
    Birde sizin Promerıum rafineri seviyeniz çok yüksek diğer rafinerler düşük seviye olduğundan üretim yetiştirlemiyor,rafineri seviyelerini yükseltmenizde fayda var.

    iyi Forumlar.
     
    oO-DANGER-Oo bunu beğendi.
  3. Peki bunları geliştirdiğim(yükselttiğim) halde üretime devam ederler mi ?
     
  4. *Asalet*

    *Asalet* User

    Merhabalar,

    Yazdıklarımı uygularsanız yani,sağ taraftaki rafinerileri kapatırsanız bir süre sonra sol taraftaki rafineriler normal üretime geçip sokları doldurmaya başlayacaktır.geliştirme aşamasında rafineri üretim yapmamaktadır.

    iyi Forumlar.
     
  5. Teşekkürler , Siz zaten söyler söylemez sağ taraftaki rafineleri kapatıp , sol tarafdaki rafineleri aktif ettim .. Tekrardan teşekkürler.
     
  6. *Asalet*

    *Asalet* User

    Merhabalar,

    Rica ederim sizlere destek için buradayız :) , konu cevaplanmış olup kilitlenmesi uygundur.

    İyi Forumlar.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.