Skylab Prometium Toplayıcı Problemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FratOyan tarafından 7 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FratOyan

FratOyan User

Merhaba,
    Öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilemiyorum. Yanlış ise kusuruma bakmayın :)

Benim öğrenmek istediğim şudur: Prometium toplayıcım kapalı "ki sebebini bilmiyorum" açmak istediğim zaman yeterli enerji yok diyor. Alternatif olarak diğer modülleri yükseltmeyi denedim. Aldığım uyarı: "Yeteri kadar prometium yok" ... Açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum. Bilgi ve fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

İyi forumlar.

2. Heterodox

Heterodox User

prometium endrium ve terbium dışındaki hammadde kaynaklarını kapatarak (duranium prometid promerium seprom) prometiumu açmak için enerjin olmuş olur. yeteri kadar prometium terbium ve endrium ürettiğin zaman solar modülünü (enerji veren modül) geliştirerek diğer modülleri açmanı sağlayacak enerjiyi temin edebilirsin
    edit: imla

Son düzenlenen: 7 Aralık 2014
  3. FratOyan

FratOyan User

Teşekkürler, dediğiniz gibi yaptım bekliyorum.

4. Merhaba ,

Forumda görevlilerin kullandığı mesaj kalıbını kullanmamaya dikkat ediniz. Üyelerin görevli formatını kullanması karışıklıklara neden oluyor.

Enerji yok diyorsa Solar modülü geliştirip seviye yükseltmeniz gerekiyor. Ayrıca skylabınızın resmini eklerseniz daha iyi yardım alabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. FratOyan

FratOyan User

Görevlilerin kullandığı kalıp dediğiniz kısım "Merhaba, - İyi forumlar." ise, bir daha kullanmam. Teşekkürler uyarınız için...
    Skylab görüntüsünü yolluyorum. Ancak, Seviye yükseltimi yapamıyorum hiç bir şekilde... -Ki prometium elimde mevcut fakat bir üst cevaba istinaden diğer modülleri kapattım. Pek bir değişiklik olmadı. Her neyse Skylab önizlemesini yolluyorum umarım yardımcı olursunuz.

6. FratOyan

FratOyan User

Skylab düzeldi. Teşekkürler bilgi için...

7. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

İlk olarak forum kuralları gereğince flood yapmak yasaktır.
    İkinci olarak probleminizi çözmenize sevindim.
    Konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.