skylab reklam engelleyici

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve husoooo1 tarafından 18 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. husoooo1

husoooo1 User

skylabta reklam izleyerek hammade gondermek istiyorum fakat reklam engeleyiciyi kapatmanız gerekiyor diyor.ite ayarlarından reklam engeleyiciyi kapattım bu arada ama hala aynı sorn var.

yok mu birçözümü

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Temmuz 2020
  2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Forum Kuralları gereğince alt alta yazmak (floot yapamk) yasaktır. Bu sebepten ötürü oluşturmuş olduğunuz mesaj içerikleriniz tarafımca birleştirilmiştir.

1) X firması size der ki benim reklamımı yayınla şu kadar para veririm. Lakin yayınlamada verilen paraya yada anlaşmaya göre (sayı örnektir) 10 adet reklam yayınlama sınırı koyulur. Bu da şu demektir reklam yayınlamaya başladığı andan sonra 10 adet kullanıcı bu reklamı izleyince bir daha yayınlanma olmaz. Yani sizden önce birileri bu reklamları izleyerek avantaj elde ediyor olabilir.

2) Darkorbit reklam almıyor da olabilir bunu bizler bilemeyiz

İyi Forumlar.