Skylab Reklam İzleme Çalışmıyor?

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve crazytr123 tarafından 22 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. crazytr123

crazytr123 User

Skylab da bir modülü geliştirmeye başladıktan sonra süreden 45 dk düşürmek için video izleme butonu var. Lakin ona tıkladığım zaman video açılmıyor. Soru cevap geliyor. Bu soru cevapların hepsini yapıp tamamladığımda da dakika düşmüyor. Bunla ilgili bir bilgisi olan var mı?

2. Süre düşürme butonu geldiği günden beri hiç işe yaramıyor çünkü reklam gelmiyor. Soru cevap reklamdan sayılmayacağı için süre düşmüyor olabilir.

crazytr123 bunu beğendi.
  3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle başlığınızı düzenledim.

Reklam konuları bildiğim kadarıyla,

1) X firması size der ki benim reklamımı yayınla şu kadar para veririm. Lakin yayınlamada verilen paraya yada anlaşmaya göre (sayı örnektir) 10 adet reklam yayınlama sınırı koyulur. Bu da şu demektir reklam yayınlamaya başladığı andan sonra 10 adet kullanıcı bu reklamı izleyince bir daha yayınlanma olmaz. Yani sizden önce birileri bu reklamları izleyerek avantaj elde ediyor olabilir.

2) Darkorbit reklam almıyor da olabilir bunu bizler bilemeyiz

3) Yada reklam engelleyiciniz varsa o da etki ediyor olabilir :)

İyi Forumlar.

Luminous ve crazytr123 bunu beğendi.
  4. crazytr123

crazytr123 User

Tamam modum teşekkür ederim kitleyebilirsiniz

5. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konu sahibinin isteği üzerine konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Luminous bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.