Öneri Skylab Seprom Depolama Sınırının Artması

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve -ѕαℓтαηαт- tarafından 15 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Skylab'da Seprom Depolama Sınırı

1. Depolama sınırı artmalı.

59,1%
  2. Depolama sınırı artmamalı.

6,5%
  3. Üretim hızı artmalı.

34,4%
  1. Skylab'da seprom depolama sınırı bugünkü oyun şartlarına göre çok yetersiz.Depolama sınırının promerium gibi 20. seviye modülde 99.000 olması gerekiyor.Saygılarımla..

2. Skylab konusu ince hesaplamalar gerektiren bir konu. Bence de depolamanın artması lazım ama sadece kapasite artırımının tam elit gemiler için yeterli olmayacağını düşünüyorum. Üretim hızı ile ilgili güncellemeler oyuna getirilmeli. Bu konuda "nasıl olabilir" şeklinde taslak hazırlamanızı rica edeceğim. Biz de mevcut taslağa göre görüş belirtiriz.:)

3. Şu anda 1890 promerium üzerinden 20. seviye modülde saatte 189 seprom üretiliyor.Bunun yerine 20. seviye modülde 1890 promerium'dan saatte 945 seprom üretilebilir diye düşünüyorum.Konu ilgi görürse alt seviyeler için de üretim hızı düşünülebilir.

4. Biraz fazla değil mi? Konunun merkez ekip tarafından kabul görmesi için oranlara dikkat etmelisiniz.;)

5. Fazla olduğunu düşünmüyorum çünkü şu anda çok fazla sıkıntı çekiyorum tam elit bir gemi olarak seprom konusunda.9.000 depolama kapasitesi inanın ki yetmiyor ve bu üretim hızı gayet makul.Tabi ki sizin fikriniz bu :)

6. Peki madem öyle şöyle yapalım ; 20. seviye modülde 1890 promerium'dan 189 seprom üretiliyor.Üretilirken kullanılan promerium 5890 olsun farzedelim 10'da 1'i olarak saatte 589 seprom üretilsin bu sayede biraz daha dengeli olabilir. :)

7. Skylab ortalama 48.000 promerium üretiyor. Yani bir günlük seprom üretimi 4800'ü aşamayacak; ama 4800 daha kısa sürede üretilecek. Bu şekilde mi yoksa promerium üretimini de mi artıracaksınız?
    +1:)

8. Dediğiniz şekilde de mantıklı ancak seprom üretilirken kullanılıcak promerium'u arttırmak beraberinde duranium,prometid,prometium,enderium,terbium üretiminin artmasını da getiriyor.Fazla promerium üretmek fazla kaynak ister bu yüzden temel kaynakların da üretimi artmalı dediğim gibi.(terbium,prometium,enderium,prometid,duranium) :)

9. Bundan şu sonucu çıkarıyorum:
    Skylabın max. seviyesi yükseltilmeli:cool:.

RobinKudin bunu beğendi.
  10. Bahsettiğim durumda diğer madenlerin depolama sınırları aynı kalacak ancak sepromun hem üretimi artacak hem de depolama alanı sadece üretim arttırmak da çözüm değil depolama da artmalı.

11. Bu da bir çözüm tabiki :).Ancak ben seviyeler değişmeden nasıl problemin çözüleceği sorusuna cevap bulmaya çalıştım. :)

ALONE_WOLF_☾☆ bunu beğendi.
  12. Destekliyorum.

13. Agır_TR

Agır_TR User

99 az bile dahafazla olması laızm

14. Depolama sınırı açısından skylabın geliştirilmesi desteklenebilir ama promeriumun veya başka bir rafineye ait deponun sabit kalırken sepromun deposunun bu kadar yüksek miktarda depolaması abes olmuyor mu :) fark ettiysen hepsinin üretimleri ve depoları arasında kat kat farkları var.(üretim miktarı depo ilişkisi) Eğer hepsi için bir artıştan bahsetseydin düşünülebilirdi.

15. -ALABORA-

-ALABORA- User

kesinlikle katılıyorum
    Seprom

artmalı cok sıkıyo böyle oyun ilgili kişilerin bunu dikate alması dilegiyle

16. Güncel tutalım konuyu arkadaşlar. Depo artmasa bile üretim hızlanmalı.

17. -ALABORA-

-ALABORA- User

katılıyorum lütfen güncel tütalım yetkililer görsün

18. Zodyak

Zodyak User

şuanda bu konuyu güncel tutmak saçma çünkü birleştir kısmında gerekli malzemeleri kasarak seprom yapabilirsiniz :D

19. IDR0

IDR0 User

Oyun içerisinde ki üretilen seprom ile Skylab' da üretilen sepromun kullanım amacı farklıdır.
    Diyelim ki 50 argesiniz ve sıfırladınız. Tekrar 50 arge olabilmek için 23-25 gün arasında beklemeniz gerekecek.

Sayfayı Paylaş