Skylab seprom sıkıntısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve XabLe tarafından 12 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. XabLe

XabLe User

Skylab olusturmaya basladım sol 3 sag 2 lv olarak atattım 24 arge var seprom gerekıyo daha oncede actım ama 2 sorunun cevabını bulamadım

1 xenomit uretemıyoum sureklı 0
    2 seprom arada 2 oluyo sonra 1 e dusuyo saat 8 den berı cıkıyo ınıyo nedır nasıl hızlı uretırım acıklayabılırmısınız ?

2. Merhabalar;

1xenomit skylabda üretilir lakin ihtiyaçda kullanılıyor skylabda deponuzda birikmez.
    2 seprom azalma olaynı anlayamadım hiç kullanmadığınız halde azalıyor öylemi ?

İyi forumlar.

3. Ara sıra bende öyle bir hatayla karşılaşıyorum kardeşim. Çerezlerini silip tekrardan oyuna giriş yapınca düzeliyor

4. XabLe

XabLe User

mod'um tesekkur dıyoum 1. soruma cevap verdıgın ıcın 2. sıkıntım eve arkadasımın dedıgı gıbı cerez sıldım falan temızledım ne varsa girdim 4 seprom olusmus yalnız gene denemek ıcın skylabı guncelle dedıgımde gene 3 e dustu guncelle demıcem artık bundan sonra heralde :) ve bu seprom gunde 4 tane mı uretılıcek hep boyle 8 den berı 4 tane uretmıs 24 arge ıcın 5-6 k gerekıyo heralde nasıl kasıcam ben bunu :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Mart 2015
  5. Merhaba,

Gerekli olan promeriumu hızlı bir şekilde üretemiyor olabilir skylabınız. Promerium rafinerinizin üretim hızına da bağlı dolaylı olarak :)

İyi Forumlar.

6. XabLe

XabLe User

skylabım bu sekılde sızce ızledıgım yol dogrumu pekı bı mod arkadasımızda sol taraf saga gore 2 sv ustun olsun demıstı onuda baz alarak ılerlıyorum gidisatım ıyımıdır (gene ınk attım bılıyorum yasak ama url muhabbetını cozemedım forum kullanmayı bılmedıgımdendır kusura bakmayın :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Mart 2015
  7. promerium rafireneriniz deki hammade durumu az oldugundan promeriumu cogaltmaniz gerekmektedir bunun icin bir gun seprom rafinerinizi kapatip promerium rafineriniz doldugu zaman yeniden acarsiniz seprom rafinerinizi.

8. XabLe

XabLe User

pekı suan durumu nasıl lab'ın sence gelıstırırken neyı gelıstırım ılk nasıl bı yol ızlemelıyım 24 arge bosa duruyo ya ona acıyorum

9. Merhaba,

Mesajlara link eklemek yasaktır. Lütfen resmin url'sini panelden resim ekleme seçeneği ile ekleyiniz.

Ayrıca seprom rafineriniz daha 1. seviye. bu kadar az üretmesi normal :)

İyi forumlar.

10. XabLe

XabLe User

Faydası olurmu pekı sv 2 yapsam kapattım premerıum dolsun dıye yarın acıcam bu aradada sv arttırsam ıse ytararmı uretım ıcın ?? :)

11. Merhaba,

Seviye arttırmanın tabiki de faydası olur. Fakat seviyeleri arttırmaya soldaki rafinerilerden başlayın. düzeniniz bu şekilde olsun. soldakiler 1er seviye üst. seprom en düşükleri olsun. hepsini birer seviye arttırın sonra sepromu arttırın.

İyi Forumlar.

12. XabLe

XabLe User

teşekkür ederim her gene sv up bırakıcam konuyu kıtleyebılırsınız cok saolun

13. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.