skylab seprom üretimi!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ozanoka tarafından 21 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce olmalı mı?

1. Evet

oy sayısı 3
    75,0%
  2. Hayır

oy sayısı 1
    25,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ozanoka

ozanoka User

Bilindiği üzere arge sıfırlamalarında ve oyun içi kulllanımlarında üretim konusu çok sıkıntı oluyor.Bir depo seprom için 20seviyeyse eğer 4gün civarı beklemek zorunda kalıyoruz.Benim fikrim ise üretim hızı 2 kat artırılabilir.Veya bu artırmayı ekstra uridiumla yeni bir eşya eklenerek yapılabilir
    1.2kat=25bin uri
    1.4kat=30bin uri
    1.6kat=35bin uri
    1.8kat=40bin uri
    2kat üretim için =45bin uri toplamda 175bin uridiuma üretim hızını 2kat artırabiliriz fikrim bu olursa ne mutlu.Böylece darkorbitte karlı çıkar oyuncuda.

2. olabilir ama kimm o akdr uri verir :)

3. ozanoka

ozanoka User

1arge için bile 150bin uri veren var bu az bile bence :) darkorbitinde ücretsiz birşey yapmayacağına göre do nunda gönlü olsun :)

4. Eskiden acilmis boyle bir konu var.Ben onu bulmaya calisiyim bi ,,Seprom uretimini 2 katina cikaran paketler gibi bi konuydu

5. Merhaba ,

Bölümde daha önceden açılmış bu tür konular var. Bölümde " seprom üretimi " diye araştırırsanız bulabilirsiniz.

İyi forumlar.

6. DraydiBoy

DraydiBoy User

klitlemeyi unutunuz :) galba

7. Merhaba ,

Aslında konu sahibinden mesaj beklemiştim fakat bir gelişme olmadığından dolayı şimdi kilitleyebilirim. :)

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.