Skylab SEPROM!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AMAZON16 tarafından 16 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Seprom'da da Prometium, Endurium ve Terbium Gibi Verimlilik Olsun.

1. Evet çok mantıklı.

66,7%
  2. Bilmem olabilir aslında

oy sayısı 0
    0,0%
  3. Hayır.

33,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. AMAZON16

AMAZON16 User

Arkadaşlar bende bu Skylab Seprom konusunda bi düşünce içine girerek birşey buldum.
    Prometium, Endrium ve Terbium da verimlilik olduğu gibi Seprom'da da verimlilik olsun. Verimlilik uridiumla yapılsın ve verimliliği yaptığımızda seprom biraz daha hızlı üretilsin. İyi Forumlar :)

2. Arkadaşım ben bununla aynı konuyu açmıştım galiba açmasam bile bu yorumu yapmıştım.

Neyse bunu geçelim konuya odaklanalım...

Sepromun daha kolay elde edilmesi baskınların çoğalmasına oyunun dengesizleşmesine hatta oyununu bırakanların sayısının artmasına sebep olabilir.

Seprom bence gayet dengeli bir seviyede 9000 küsür.Çok ideal.

Asla olmamalı.Konu açtığımda bana bunları söylemişlerdi bende sana söylüyorum.

Olmamalı...

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  3. ISTAKOZ49

ISTAKOZ49 User

Fazla seprom kimseye oyunu bıraktırmaz 9000 bizim gibi gemilere yetmiyor şahsen ayrıca verimliliğin çok büyük rakam olacağını zannetmiyorum baskınların çoğalması demişsin adam 50k atışlada gelir 1m atışlada baskınla çok alakası olmaz ayrıca seprom için kimsede oyunu bırakmaz nasıl olsa tek bir kişiye verimlilik olmuyor .

4. Ben olumlu bakıyorum nedeni şu insan arge baskın yapmaya başlayınca sepromun değeri fazlalaşıyor ve ayrıca skylab in yeteri kadar seprom ürettiği yok...

5. AMAZON16

AMAZON16 User

Arkadaşlar ben demiyorum ki verimliliğe verince 2 kat hızlansın diye %25 oranında belki daha az oranda hızlanabilir üstelik uridiumla olucak diyorum bu bence oyuncuları hiç bi şekilde olumsuz etkilemez saatte 100 tane mi üretiyo 125 tane üretsin bunda öyle oyunu bıraktırcak bi durum olucağını haksızlık yapılacağına dair bi durum olucağınıda sanmıyorum yani

neyse arkadaşlar burayı tartışma konusu yapmıyalım insanlar fikirlerini söylesin oyunu versin yeter. İyi Forumlar :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Ekim 2014
  6. Benzer konu değil fakat skylab üzerine güzel bir konu açmıştım Konunun son vardığı nokta kasılmak için ayrı savaşmak için ayrı cevherler olmalı

7. Tabi canım tabi :) ondan oyunu bırakanların sayısı oldukça fazla...

Neden fazla...?

Çünkü böyle yenilikler istiyorlar.Bende önceden senin gibi istiyordum ama baskınların yeteri kadar fazla olduğunu anladım.

Kasılmak zor olacak ve oyunu bırakanlar dahada artacak.

Nereye oyunu bıraktırmazmış o_O Sepromun fazla olduğu dengesiz bir oyun düşün bakalım baskınlar tükenmez artık.Zaten baskınlar yeterince fazla...

Başka bir şey olsa daha iyi olmaz mı sence ?

Bu dediğin arge sorunu için bir konu.

Çünkü seprom hızının artması kötü olur diye düşünüyorum ve böyle bir konu yani arge üzerinde çalışmaya 2 gün önce başladım bakalım ne olacak hayırlısı :D

8. Hergün oyuncu sayısı azalmakta çünkü bir yerden sonra oyun sıkıcı olmaya başlıyor Ben şuanda 1 aydır oyunda gemimi kasmıyorum Ama oyunu bırakmadım Sadece mola verdim diyeyim Sürekli kasıl kasıl sıkıcı oluyor Oyundan bıkmamak için uzunca aralar veriyorum

9. AMAZON16

AMAZON16 User

siz baya abarttınız ben demedim ki 5 dakkada fullensin seprom diye saatte 100 üretiyosa belli bi uridium karşılığı 125 seprom üretsin dedim herneyse. MOD'larım konuyu kilitleyebilirsiniz.

10. *Üretim Destek Modülü: Bu modül üretiminin yüksek hızlı olmasını istediğiniz modüle ayarlayarak o modülün ekstradan daha hızlı ve seri üretime sahip olmasını sağlıyor Seçili modülün üretim hızını %30, Deposunuda %50 arttırır.

Yukarıda yazmış olduğum fikri önceden açmış olduğum bir konudan aldım En mantıklısı bu şekildir Eğer yukarıyı okursan

11. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.