skylab sevkiyat modülü sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mehmetXölüm tarafından 11 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Beyler sevkiyat modülünde depodan gemiye sevkiyat olmasına rağmen gemiden skylab deposuna sevkiyat yapılmıyor öyle bir seçenek yok...Ne yapabilirim?
    => Ayrıca resim koymaya çalıştım ama koyamadım onun hakkında da bilgilendirirseniz resimde koyarım.

Son düzenlenen: 11 Ağustos 2014
  2. Seprom bugu yapacağdın demi :D :D :D Seni çakal seni :D Artık yapılan güncellemeyle gemiden Skylab'a sevkiyat iptal oldu/kaldırıldı. (Seprom buguna çözüm olması için)

3. bug falan bilmiyorum ama artık nasıl xenomit göndereceğiz seprom üretilemiyor onsuz

4. Darkmen

Darkmen User

xenomit göndermen gerekmiyor+seprom xenomitle ypılmıyor :D

5. Jameika-TR

Jameika-TR User

Cıdden bende bugun farkettim arge için seprom lazımdı yanlışlıkla gemiye yolladım dedim geri yollarım baktım yollanmıyor bekliyom şimdi :D

Son düzenlenen: 11 Ağustos 2014
  6. Aynen seprom promeriumla üretiliyor yalan söylediği burdan belli :D

Kardeşim Xenomit sürekli 0'da kalıyormuş gibi gözükür. :D

Jameika-TR bunu beğendi.
  7. beyler gerçekten bug filan bilmiyorum ama şöyle anlatayım o_O
    seprom için => promerium lazım..
    promerium ise => prometid + duranium + xenomit ile oluyor,dolayısıyla hiç promerium üretilmiyor bu yüzdende seprom rafinerisi çalışmıyor.:mad:
    Aslında promerium rafinerisini açtığımda çalışıyor gözüküyor ama seprom çalışmıyor nasıl halledilecek bu o_Oo_Oo_O

8. Jameika-TR

Jameika-TR User

Bence senin Solar modülün azdır

9. Promerium üretilirken de Xenomit 0'dadır, Promerium üretilmezken de. Ama üretilmesi için kademe şu şekilde olsun:
    Temel modül en üst seviye,
    Depo ve Solar modülü ondan bir seviye daha düşük,
    Prometium, Endurium ve Terbium toplayıcıları da Depo ve Solar modülünden bir seviye düşük,
    Prometid ve Duranium Rafinerileri Prometium, Endurium ve Terbium toplayıcılarından bir seviye düşük,
    Promerium Rafinerisi ve Xeno modülü, Prometid ve Duranium Rafinerilerinden bir seviye düşük ve Seprom rafinerisi de Promerium Rafinerisi ve Xeno modülünden bir seviye düşük olursa Skylab'ta sorun yaşamazsın.
    Anlamadıysan şu şekilde örnekleyeyim,

Örneğin temel modülün 12 levelse Depo ve Solar modülü 11 level, Prometium, Endurium ve Terbium toplayıcıları 10 level, Prometid ve Duranium Rafinerileri 9 level, Promerium Rafinerisi ve Xeno modülü 8 level, Seprom rafinerisi de 7 level olursa skylabın sorunsuz çalışır. (NOT: Sayılar örnektir, Temel modülün kaçsa ona göre diğerlerinin levelini ayarlayacaksın.)

Zaten sevkiyat modülü sürekli 1 levelde kalıyor.

10. Aslında sevkiyat modülüde geliştirilebilse ve hızı artsa güzel olur çok üzün sürüyo çünkü..

yani temel modül kaç levelse ;
    -1 level => depo/solar
    -2 level => prometium, endurium, terbium
    -3 level => prometid,duranium
    -4 level => promerium,xeno
    -5 level => seprom
    olmalı ve yükseltme yapacaksak hepsini birer level yükseltmeliyiz öylemi ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Ağustos 2014
  11. Aynen işte bu şekilde kademeli olarak yükseltmelisin.
    Ben bununla ilgili bir konu açmıştım ama zaten böyle konular var diyerek konum kilitlendi. Baktım böyle konu var mı diye kaç aylık eski konular çıktı :D Şimdi tekrar uğraşmakta istemiyorum açacağım yine kilitlenecek insan sıkılıyor.

Jameika-TR bunu beğendi.
  12. Merhaba ,

Arkadaşlar kimseye tahminlerle böyle ithamlarda bulunmayın.

Sanırım seviyelerde bir sıkıntı var. Yeterli olmadığı için üretimde sıkıntı yaşıyorsunuz. Ayrıca skylab'ta Xenomit üretimi gözükmez yani birikmez. Üretilen xenomitler direkt Promerium üretiminde kullanılır.

Mesajıma Nasıl Resim Eklerim

İlgili konuyu inceleyip resim ekleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

13. Modum benim konuma göre Skylab sevkiyat modülü her levelde %1 daha hızlı aktarım yapmasıydı ama konuyu açtım kilitlendi baktım eski konulara hiç biri % ile ilgili bilgi vermiyor hem eski konulardı hepsi bir daha açsam kilitlemeyecekseniz açabilirim.

14. Xenomit normalde uri ile alındığından tabi bedavadan gemiye göndermeye izin verilmez ama benim sıkıntım skylaba göndermekti ama eğer kendiliğinden üretilip kullanılıyorsa sorun yok...
    Herkese teşekkür ediyorum, gerekli yanıtlarımı aldım.

15. Merhaba ,

Genel olarak şayet sevkiyat modülünde hız artışı yapılacak olursa bunun ayrıntılarını zaten merkez belirleyecektir. Yani %1 olmayabilir %2-3 v.b. şekilde yada daha farklı kriterler olabilir. Temelde sevkiyat modülü için bir değişikliğin merkez tarafından kabul edilmesi gerekiyor. :)

Xeno modülü üretim yapıyorsa bu gözle gözükmez yani birikmez. Direkt olarak Promerium üretiminde kullanılır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.