Skylab sevkiyat sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -By_CesuR- tarafından 8 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Merhaba, İki haftadır skylabtan gemiye hammadde göndermede sorunlar yaşıyorum. Sorun şu şekilde
    1) Petimin Ticaret modulu ekranını açıp elimdekilerin tümünü satıyorum. Daha sonra skylaba dönerek gemiye hammadde göndermeye kalktığımda geminde yeteri kadar yer yok hatası alıyorum. Gemime baktığımda seprom dahil hepsi boş görünüyor. Oyundan tamamen çıkıp (ana sayfa dahil hepsi) tekrar girdiğimde gemimde belli miktarda hammadde buluyorum. Dolayısı ile tekrar hammadde satmak zorunda kalıyorum ozaman düzeliyor.

2) Bu konuyuda burada belirtmek istedim Pet ile hammadde sattığımızda daha önce petimiz belli bir süre yok oluyor satış yapıp geliyordu. Şuan ki sistemde pet yok olmuyor yanımda geziyor dolayısı ile düşman biri petime saldırıp rahatça yok edebilyor çünkü ben petim satışta olduğu için herhangi bir müdahalede bulunamıyorum.
    Sizlerden ricam bu sorunları bizler bilmediğimiz için gerekli yerlere iletmeniz
    Saygılarımla kolay gelsin

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Aynı sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı ?

Ayrıca durumu rapor ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Keyifli Forumlar

-By_CesuR- bunu beğendi.
  3. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Başka konu başlığı altında buna benzer sorunları olan gördüm örneğin prometium gönderemediğini belirtmişler. Sanırım aslında onlarda da sorun aynı fakat oyundan giriş çıkış yapmadıkları için ambarları boş görünüyor dolayısı ile göndermeye çalıştıklarında ambarları dolu olduğu için hata alıyorlar. şu konudaki sorunların bazıları bence benimkinle aynı sebeplerden dolayı gerçekleşiyor.

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Güvenlik nedenleri ile üyelerin forum içerisinden yada dışarısından link paylaşımında bulunması yasaklanmıştır.

Sorunu bende denedim , Teknik bir sorun var gibi görünüyor.

Durumu Merkeze ilettik.

Kısa zamanda düzelmesini umuyoruz.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

-By_CesuR- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.