Skylab sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Bölgenin-Efendisi tarafından 8 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar lütfen yardım endurium 0 enerji yapıyorum endurium 0 olduğu için olmuyor yardım

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Solar modülün seviye düşük kalmış

Temel Modül > 6. seviye
    Solar ve Depo modülleri > 5. seviye
    Prometium - Endrium ve Terbium > 4. seviye
    Prometid - Duranium > 3. seviye
    Promerium - Xeno modül > 2. seviye
    Seprom > 1. seviye

bu şekilde bir denge yakalayıp aynı şekilde 1 kademe farklarla geliştirmen daha iyi olacaktır.

3. abi lütfen yardım et endurium 0 olduğu için hiç bir şey olmuyor lütfen yaradım abi

4. abiler yardım edin lütfen

5. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Sağ taraftaki rafineleri komple durdurup bir kaç o şekilde beklersen soldaki toplayıcılar biriktirecektir.

6. abi lütfen yardım et nasıl doldurucam ????

7. LÜTFEN YARDIM ARKADAŞLAR

8. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Durdurmak istediğin rafinerinin üzerine tıklayın. Açılan pencerenin sol alt tarafındaki yeşil yere tıklayın. Sayfa yenilenecek ve yenilendiği zaman o rafineri durmuş olacak. Tekrar aktif etmek için aynı işlemi yaparak bu sefer sol alt taraftaki kırmısı yere tıklayın.

9. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

aciklama sozlukte, skylab resimli incelesin bence daha iyi anlar.

10. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Olabilir tabi ki fakat şu anda toplayıcıların verimli çalışması için rafinerileri durdurmayı anlattım. :) Çok karmaşık yazmamış olmam lazım. :D

11. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

anlatiminiz gayet iyi usta sizsiniz ama bilene :)bilmeyen yeni baslayan icin gercekten cok buyuk bir karmasa skylab :D o sebeple yazdim:)

12. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Elimden geldiği kadar sade ve anlaşılır yazmaya çalıştım. :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  13. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

İsterseniz Buraya bi göz atın size yardımcı olacaktır.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  14. lütfen yardım arkadaşlar :(((

15. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Attığım linki incelerseniz size yardımcı olacaktır.

Oradaki komutları uygulayın.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  16. abi ben birisini devredışı bıraktım enduriumu yaptım oldu abi bana ilk önce hangisinin seviyesini kaç yapacağımızı sıralamayı söylermisiniz lütfen.

17. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Konuyu uygun yere taşıdım.

Ayrıca ilk önce sağ taraftaki promerium gibi taşları kapatın onları daha sonra yaparsınız.

Sizin için öncelik solar modül, temel modül ve diğer sol taraftaki taşlardır.

Seviye atlatmak için temel modül her zaman diğer modüllerden 1 adım önde olursa daha iyi olur. Ayrıca Solar modül daha fazla Modül ve taş üretmeniz için çok önemli bu yüzden yeteri kadar endrium üretememişsiniz.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 9 Eylül 2016
    ÈrroR_™ bunu beğendi.
  18. lütfen yardım edin

19. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ediyoruz, bakin mesajlari okuyun fmod un verdigi linki inceleyin anlayacaksiniz.

KIRMIZI. bunu beğendi.
  20. tşk kardeş.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.