Destek SKYLAB SORUNU

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve crzyboy34 tarafından 21 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. crzyboy34

crzyboy34 User

[​IMG] BEYLER SKYLABIM BU ŞEKİLDE TEMEL MODÜLLER YETERİNCE YÜKSEK SANIRIM ENERJİ YETİYOR AMA PROMETİUM ÇALIŞMIYOR YARDIM EDERMİSİNİZ PROMETİUM YÜZÜNDEN HİÇBİŞEYİ GELİŞTİREMİYORUM..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Eylül 2016
  2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

prometiumu kullanani zaman zaman kapatmalisiniz ustune tiklayinca acma kapa dugmesi var kapatin dolsun yeniden baslatin oyle oyle gelisicek. yani prometium icin prometid rafinerisini kapatin kullanan odur.

0BLIVI0N ve crzyboy34 bunu beğendi.
  3. crzyboy34

crzyboy34 User

ÇOK SAOL KARDEŞM ŞMDİ ANLADIM SOLDAKİLERLE SAĞDAKİLERİ ÇALIŞTIRIYORUZ ŞİMDİ ÇAKTIM

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Öncelikle Mesajınız Düzeltilmiştir.

Forum Kuralları gereği Forum da büyük harflerle yazmak kurallara aykırıdır.

Büyük Harflerle Yazmak bağırmak anlamına geldiğinden Rahtsızlık vermektedir.

Tekrar Etmez iseniz seviniriz. Şimdiden teşekkürler.

iyi forumlar.

Son düzenlenen: 21 Eylül 2016
    ÈrroR_™ bunu beğendi.
  5. Aliens

Aliens User

Gördüğüm kadarıyla Prometium Toplayıcısı seviyesi diğer üst rafinerilerle kıyaslandığında çok düşük. Temek toplama modüllerinin en az bu skylab için konuşursak 10 olması gerekiyor. Onun için ilk temel modül ve solar modülü eş zamanlı geliştirmenizi öneririm.

6. öncelikle prometid ve duranium rafinerlerini pasif yap bu sürede prometimum rafinerisi için prometium birikmesini bekle yeterince prometium olunca 1 level yükselt prometium rafineride 7 level olunca yeterince prometium,endriyum ve terbium birikmişşe soldakileri 1 er level yükselt bu sırada prometid ve duranium rafineri pasif durumda kalsın şunuda unutma sol taraftakilerin her zaman sağ taraftakilerden en az 1 level yüksek olması gerekiyor yoksa hiç bir zaman depoda yeterince prometium endrium ve terbiyum birikmez biraz karışık görüncede aslında gayet basit umarım yardımı olmuştur

7. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Cevap veren üye ve adminimize teşekkür ederiz.

Öncelikle Orta kısım (temel modül, depo modül ve solar modül) Sonra sol kısım (toplayıcılar) en son ise sağ kısmı (refinerileri) geliştirebilirsiniz.

Gerekli cevaplar verildiğinden konu kilitlenebilir.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.