Skylab Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ogulcano67 tarafından 1 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ogulcano67

ogulcano67 User

Selamlar.Banim skylabta bir sıkıntı var.Üretim sürekli duruyor.Pro beslemesi yapmıştım hepsini içinden çekmiştim 90 k proyu.Ama bir türlü dolmuyor.Saatlik üretim 2081.24 saatte 49944 olması gerekiyodu.Bir buçuk gün girmemiştim oyuna.Baktım çekeyim yine pro dedim.10000 birikmiş birike birike.Sıkıntı var.Sayfa yenilenince %100 gösterilen üretim duruyor,%0 a iniyor.Hepsini aktif dışı edip sonra yine aktifleştirdim düzelmedi.Hani belki seprom çekmişimdir.189 seprom üretimi için 1800 lerde promerium gerekiyo da ben seprom rafinesini de aktif dışı edip girmemiştim 1.5 gün.5 gündür de bu sıkıntı var.Anlamadım gitti.Hepsi de 20 seviye.

2. bu sorun bendede var herhangi bir rafineriyi kapat 30 dk tekrar çalışıyor ama yine duruyor nasıl oluyo anlamadım supporttan dahayır yok

3. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Solar modülünüz yetersiz olabilir. Lütfen kontrol edin. Bir modülü kapatıp gözlemleyin.

İyi forumlar.

4. ogulcano67

ogulcano67 User

durum bu seprom kapalı hepsi 20 seviye.Ama %0 pro üretimi.başka sayfaya geçince sonra geri dönünce bazen %100 oluyor.Sonra yine %0 anlamadım ne yapabiliriz

5. görsel hata %100 olsun sevkiyat yap 0 a düşüyor ama aslında 0 değil o üretim saglıyor bununla alakalı supporta yazmıstım denedim üretim saglıyor 0 iken sayfa yenile arttıghını görüceksin

6. ogulcano67

ogulcano67 User

bu aralar basmaya başladı yeniden ama işte ilk yazdığımda üretmiyodu.Yine olmayacağının garantisi de yok.Bi promerium beslemek istiyorum onu bile yapamıyorum.

7. bu skylab sorunu çözülmeyecekmi 20 gündür birşey üretmiyor hep aynı rakamlar bekliyor 23-25te değişmedi bir türlü

8. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Prometium, Terbium, Endrium hariç diğer modülleri devre dışı bırakın. Biraz taş biriktikten sonra hepsini tekrar açın.

Modüllerinizi eşit bir şekilde geliştirmediyseniz bu sorunla karşılaşmanız normal.

Eğer tüm modüller 20 seviye ise sepromu kapatın ki promerium biriksin.

İyi forumlar.

9. ogulcano67

ogulcano67 User

ben de öyle yapıyorudum fakat sıkıntı vardı.Ama şu an sıkıntı yok gibi.Teşekkürler herkese konu kilitlenebilir.

10. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Sorunun çözülmesine sevindim. Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.