SKYLAB sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Hαяяу____POTTΣЯ tarafından 18 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamun aleykum kolay gelsin :) 4 senedir bu oyunu oynuyorum hala skylabı çözemedim admin kardeşim skylabım hepsi 20. seviye ama Prometid,Duranium,Promerium bunlar üremiyo yükselmiyor bi türlü skylabta devre dışı bıraktığım hiçbirşey yok yardımcı olursanız sevinirim :)

2. Aleyküm selam kardeşim solar modülünü yükseltmemiş olabilir misin ?

3. baktım şimdide hepsii 20. seviye

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Skaylabınızın bir fotosunu atarsanız daha fazla yardım edebiliriz.

Hαяяу____POTTΣЯ bunu beğendi.
  5. bütün rafineliler açıkken promedit ve duranium üretilmez zaten sadece seprom ve promerium üretilir promerium neden üretilmiyor anlamadım benim de hepsi 20 seviye bütün herşey açıkken saatte 189 tane promerium ve seprom üretiliyor ama dediğim gibi promerium üretmemesi garip ancak hepsi açıkken promedit ve duranium üretmemesi normal

Hαяяу____POTTΣЯ bunu beğendi.
  6. eyvallah kardeşim :) promerium üretiyormuş fakat takılmış pc resetledim düzeldi hepsi açıkken prometid ve duranium üretmezmiş saol

7. sorunun çözüldüğüne sevindim iyi oyunlar kolay gelsin :)

8. admin konuyu kilitleyebilirsin :)

9. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sorunun çözüldüğüne sevindim iyi oyunlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.