skylab sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ~€L€KTR0~MANY€T!K~ tarafından 31 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ''ambarda yeteri kadar ambar yeri bulunmuyor'' ambar kapasitesi 3586 ve ambar da boş. defalarca çıkış yaptım yeniden girdim ama nafile.

2. Geminin ambar kısmına baktığında 0 gözüküyorsa bilemem ama bir kontrol et ambarda kaç tane hammadde var diye palladium veya seprom vardır belki. Olmazsa Support'a mail atarsın.

~€L€KTR0~MANY€T!K~ bunu beğendi.
  3. Eğer Ambar 0 gözüküyor ve de hiçbirşey almıyorsa, Skylab'a gir. "Gemiye hammadde sevkiyatı bitti." yazar. O zaman oyuna dön ambarını full görürsün :)

Keyifli Forumlar : )

~€L€KTR0~MANY€T!K~ bunu beğendi.
  4. gemiye sevkiyat bitmişti gemimi değiştirdim leo dan goli ye geçtim sevkiyat yapıcaktım ambar dolu diyor hep gemimde ambar 0. en iyisi support a mail atmak

5. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Zenginleştirme kısmında paladium 0 olduğundan ve herhangi bir hammadde bulunmadığından emin olunuz, geminizin toplam ambar kapasitesinden fazlada hammadde gönderiyor olabilrisiniz bunu kontrol ettikten sonra ve sıfır yazısı olmasına rağmen gönderilmiyorsa tek çözüm supporttur, support yazarak gerekli incelemeleri yaptırabilirsiniz. Yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde dönüş sağlanacaktır. Sorununuza bu aşamadna itibaren destek veremeyeceğimiz için konuyu kilitliyorum, daha farklı sorununda kon açmaktan çekinmeyiniz.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.