Skylab sürekli ! işareti

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BobMarleyFaruk tarafından 29 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Skylab cok problemli. Promerium ve sepromu kapattığım halde xenomit hiç artmıyor sürekli 0 da. promerium ve sepromum sürekli ünlem işareti oluşuyor bunun nedeni , çözümü nedir.

pro ve sep kapalı burda

pro açık seprom kapalı hali ünlem devam ediyor .bazen üretim hiç yapmıyor promerium açık kaldığı halde üretim kalıyor yerinde.

Son düzenlenen: 29 Ağustos 2018
  2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,
    Xenomit artmaz sadece rafineriler için gerekli miktarda üretilir ve size hep 0 olarak görülür.
    Promerium miktarınız az ,önce prometium ,endurium ,terbium üzerine tıklayıp verimlilik stoklayınız .Bu üçlünün dolması için onu kullanan prometid rafinerisini geçici kapatmanız gerekir.Onlar dolunca açınız .Sonrasında Sepromu geçici kapatıp promerium dolmasını sağlayacaksınız.Sırası ile rafinerileri açıp kapatarak dolmalarını sağlayınız .Yeterli üretim bir rafineride olmaz ise üretim durur.Zincirleme işler.

Keyifli forumlar.

BobMarleyFaruk bunu beğendi.
  3. peki teşekkürler modum şuan onları yaptım .xenomit baska bi hesapta 6000 civarı görünce sormak istedim. Kolay gelsin sizlere...kilitleyebilirsiniz.

4. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merbalar,

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.